Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

F1s Developers Kit - Punainen
F1s Developers Kit - Punainen

1 / 2

F1s Developers Kit - Punainen

199,95 €
MAAILMAN ENSIMMÄINEN SDK SEXTECH LAITE!Yhdistä tiede ja luonto F1:n Punaiseen, toisen sukupolven tuote miehille joka antaa sinulle täyden kontrollin omasta nautinnostasi. LELO on lisännyt ainutlaatuisen visuaalisen elementin: masturbaattorin sivussa
  • 100% vattentät
  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Supersnygg och stilig design
  • Med en app till din telefon
  • Fantastisk styrka och kraft
Lue lisää
MAAILMAN ENSIMMÄINEN SDK SEXTECH LAITE!

Yhdistä tiede ja luonto F1:n Punaiseen, toisen sukupolven tuote miehille joka antaa sinulle täyden kontrollin omasta nautinnostasi. LELO on lisännyt ainutlaatuisen visuaalisen elementin: masturbaattorin sivussa on ikkuna josta tarkkailet omaa nautintoasi!

Sen tehokkaat ja intensiiviset kaksoismoottorit ja LELOn vallankumouksellinen SenSonic ™ teknologia stimuloivat sinua syvän tyydyttävillä paineaalloilla luoden aivan uudenlaisen seksuaalisen elämyksen. Mikä parempaa, voit käyttää ilmaista SDK sovelluksen kehitys työkalua ja luoda oman stimulaatiosi sekä seurata prosessia - ja kykyjäsi - laitteen sisäisten muunneltavien sensorien avulla.

- Säädä intensiteettiä helposti yhdellä kädellä
- Aaltomainen sisus parantaa nautintoa
- Sivussa ikkuna joka tarjoaa visuaalisen ulottuvuuden
- Ylellinen alumiinirunko
- Ergonominen ja ihoystävällinen silikoni materiaali
- 10 korkealaatuista suoritinsensoria

SenSonic™ teknologia on sama high-tech konsepti joka teki LELO SONA ™:sta maailman eniten myydyn seksilelun kautta aikojen. Normaalin värinän sijaan yksi moottoreista luo voimakkaita ääniaaltoja jotka tunkeutuvat syvälle penikseen, sen sijaan että tuntisit vain kutittavaa tunnetta ihon pinnalla. Tämän teknologian avulla koet henkeäsalpaavimmat orgasmit koskaan elämässäsi.

Yhdistettynä patentoituun Cruise Control teknologiaan joka takaa sen, että F1s ei koskaan menetä tehoaan rajummankaan käytön aikana, tämä on todella vallankumouksellinen tuote! Se tarkkailee ja hallitsee intensiteettiä varmistaen että koet saumattoman ja keskeytymättömän elämyksen joka kerta.

Pikafaktat

  • 100% vattentät
  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Supersnygg och stilig design
  • Med en app till din telefon
  • Fantastisk styrka och kraft
Upptäck mer inom Seksilelut
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .