Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS
INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS
INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS
INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS
INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS
INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS
INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS

1 / 7

INTIMICHIC SILICONE DILATOR 5PCS

71,90 €
100% medicinsk silikon utgör Intimichic -dilatatorn. Silikondilatorn från Intimichic -kollektionen är en unik uppsättning vaginala dilatatorer som hjälper till att återställa och återuppliva vaginal styrka och komfort. Den eleganta uppsättninge
Lue lisää

100% medicinsk silikon utgör Intimichic -dilatatorn. Silikondilatorn från Intimichic -kollektionen är en unik uppsättning vaginala dilatatorer som hjälper till att återställa och återuppliva vaginal styrka och komfort.

Den eleganta uppsättningen innehåller 5 dilatatorer, varierande i storlek för gradvis utvidgning. De är lätta att använda tack vare fingeröglan och är ett perfekt sätt att träna för kvinnor med problem med intim passform. Setet är tillverkat av högkvalitativ silikon och kommer i smakfull, modern förpackning.

Mått:

 • 7,5 cm x 1,25 cm (Dilator 1)
 • < li> 9cm x 2cm (Dilator 2)
 • 10,75cm x 2cm (Dilaterad 3)
 • 12,75cm x 2,5cm (Dilator 4)
 • 14cm x 3,25 cm (Dilator 5)

Nedan beskriver vi en av användningarna av Intimichic -dilatorn.

Vad är atrofisk vaginit?

Atrofisk vaginit är en störning som består av gallring av slidväggarna och en minskning av dess smörjning. Vilket ger större vaginal torrhet och inflammation.

Det orsakas i grunden av en minskning av östrogener, som är det huvudsakliga kvinnliga könshormonet, som är ett mycket vanligt problem hos kvinnor med klimakteriet (50% av de drabbade kvinnorna genom klimakteriet lider av vaginal atrofi), vilket påverkar både deras funktionalitet sexuell och livskvalitet. Symtomen kan drabbas i flera år, så länge som lämpliga åtgärder inte vidtas.


Orsakerna är olika och kan ha sitt ursprung i små följdsjukdomar av infektioner, i atypisk morfologi, medfödda missbildningar eller , helt enkelt, i oro för penetrationen

Vaginal atrofi är ett mer vanligt problem än man tror, och drabbar kvinnor i alla åldrar, även om det förekommer högre kvinnor efter förlossning eller under amning. Det är dock hos postmenopausala kvinnor där det största antalet fall upptäcks, vilket påverkar varannan.

Symtom

 • Vaginal torrhet
 • Smärta eller obehag vid sex (dyspareunia)
 • Svidande eller brännande vid urinering
 • Urininkontinens
 • Vaginal prolaps; gallring av vaginala väggar
 • Vaginal bränning
 • Små vaginala blödningar

Vaginismus är en vaginal sammandragning av bäckenbotten som orsakar obehag, brännande, smärta, penetrationsproblem eller fullständig oförmåga att ha samlag.

Vaginismus är en vanlig orsak till pågående sexuell smärta. Det kan påverka kvinnor i alla stadier av livet; även kvinnor som har haft sex bekvämt i flera år.

När en man försöker ha samlag med en kvinna går muskulaturen i bäckenbotten i spasmer och stramar, stänger ingången till slidan, gör samlag omöjligt och smärtsamt. Denna typ av vaginismus gör penetration omöjlig.

I andra fall av vaginismus kan penetration vara möjlig, men kvinnan upplever perioder av ofrivillig kontraktion som orsakar brännande, obehag eller smärta.

Symtom

 • Brännande eller klåda med förträngning under sex
 • Svårighet eller omöjlig penetration, smärta vid penetrering, obekväm insättning av penis
 • Pågående sexuellt obehag eller smärta efter förlossning, urininfektioner, sexuellt överförbara sjukdomar, hysterektomi, klimakteriet eller andra problem
 • Pågående sexuell smärta av okända orsaker, utan uppenbar anledning
 • Svårighet att sätta in en tampong, eller ha en gynekologisk / bäckenundersökning
 • Spasmer i andra muskelgrupper i kroppen (ben, nedre del av ryggen etc.) och / eller andningsavbrott under försök till samlag
 • Undvikande av sex på grund av till smärta och/eller misslyckande


Lösning

INTIMICHIC silicium dilator låter dig träna och gå vidare utvidga vaginalkanalen. Det tillåter samtidigt genom små dagliga övningar att förlora rädslan för penetration. Den består av tre element med en perfekt ergonomisk form och olika storlekar för att palliativt lösa denna sjukdom med skadliga effekter på sexualitet och psykisk hälsa i allmänhet.

INTIMICHIC DILATOR bör användas med ett vattenbaserat smörjmedel för att underlätta övningar och samtidigt smörja och återfukta slemhinnan.

Hur används INTIMICHIC DILATOR?

Det gäller att först applicera lite vattenbaserat smörjmedel vid ingången till slidan (volymen av en kastanj ungefär) och massera försiktigt i 2 eller 3 minuter.

Ta sedan det minsta INTIMICHIC DILATOR -elementet. Applicera lika mycket på smörjmedelsspetsen i samma proportioner.

Därefter börjar du trycka för att införa det i slidan på ett smidigt och progressivt sätt. Om du märker torrhet, tillsätt smörjmedel.

Du kan fortsätta träna i 10 till 15 minuter genom att göra små gungrörelser.Det är viktigt att komma ihåg att sammandragningen av vaginalmusklerna är ogynnsam, så om det sker måste träningen avbrytas.

Målet är avslappning av vaginalområdet samt sökandet efter nöjet som följer med, så användningen av en mycket bekväm plats för att utföra övningarna och ackompanjemang av mjuk musik indikeras.

 • En session om dagen med INTIMICHIC DILATOR är nog.

När övningarna med det mindre elementet tillåter en bekväm introduktion utan obehag, är det nödvändigt att följa övningarna med ett större element.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä