Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

JAMES THE GENTLEMAN - LADATTAVA RABBITVIBRAATTORI
JAMES THE GENTLEMAN - LADATTAVA RABBITVIBRAATTORI

1 / 2

JAMES THE GENTLEMAN - LADATTAVA RABBITVIBRAATTORI

79,95 €
Tämä pupuvibraattori on todellinen herrasmies ja laatutietoisen valinta. GRLPWR:n lelu on heidän uusimpia innovaatioitaan, sillä ladattava James (sauvaosa) lämpenee 39 asteeseen asti tyydyttäen tarpeesi aina uudestaan ja uudestaan. Pupuvibraattorille
  • Stimulerar klitoris
  • 10 vibrationsprogram
  • Prisgaranti
  • Dubbla motorer – ger starka vibrationer
  • Premiummärke – för dig som vill ha det bästa
Lue lisää
Tämä pupuvibraattori on todellinen herrasmies ja laatutietoisen valinta. GRLPWR:n lelu on heidän uusimpia innovaatioitaan, sillä ladattava James (sauvaosa) lämpenee 39 asteeseen asti tyydyttäen tarpeesi aina uudestaan ja uudestaan.

Pupuvibraattorille ominaisesti James stimuloi sekä vaginaa että klitorista tehden sen tyylillä. Jopa 10 erilaista värinäohjelmaa pitävät yhdessä lämmitystoiminnon kanssa huolen siitä, että kiljut tämän herrasmiehen kanssa nautinnosta. Jamesin kanssa et tylsää hetkeä näe!

Jos pupuvibraattorit ovat mieleesi, pidät varmasti tästä edistyneemmästä mallista, jonka lämpö hyväilee vaginaa ja klitorista todellisella intensiteetillä. Sulavan tyylikäs James on muotoilultaan niin linjakas, ettei sitä tohtisi edes laittaa piiloon. USB-latauksen ansiosta et joudu enää tuskailemaan patterien loppumisen kanssa. Tehokas akku varmistaa sen, että James pelaa yhdellä latauksella monien sessioiden ajan.

James on täysin vedenkestävä, minkä vuoksi sen voi hyvin ottaa mukaan jopa kylpyyn. Pintamateriaali on sileää silikonia joka pitää herkät alueesi terveenä. Lämmitä James vauhtiin ja lähde upeita nautintoja tuottavan herrasmiehen kyytiin!

Lelun mukana tulee magneettinen laturi sekä GRLPWR säilytyspussukka. Puhdista tuote miedolla saippualla tai lelujen puhdistusaineella ja anna kuivua ennen säilytystä.

Pikafaktat

  • Stimulerar klitoris
  • 10 vibrationsprogram
  • Prisgaranti
  • Dubbla motorer – ger starka vibrationer
  • Premiummärke – för dig som vill ha det bästa
Upptäck mer inom Seksilelut
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .