Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

ONAGRA WOMAN ORGASMIC 100 C.C. 12 UNITS PACK

1 / 1

ONAGRA WOMAN ORGASMIC 100 C.C. 12 UNITS PACK

279 €

-7%

Rek pris. 299 €
Lokal stimulerande super kvinnlig orgasm Enhancer gel och intim exklusiva och mycket användbart för dag . Kvinna Det har effekter glas aktiv och stimulera erogena zoner och tactoreceptores och sensibiliserande, aktiv i kvinnlig orgasm. det har a
Lue lisää

Lokal stimulerande super kvinnlig orgasm Enhancer gel och intim exklusiva och mycket användbart för dag . Kvinna

Det har effekter glas aktiv och stimulera erogena zoner och tactoreceptores och sensibiliserande, aktiv i kvinnlig orgasm.

det har afrodisiakum effekter och spännande egenskaper.

det väcker sexuell lust och gynnar den kvinnliga orgasmen i kvalitet och intensitet.

åtgärden bestående och trevlig, vilket gör att sexuella relationer är helt tillfredsställande.

rekommenderas i situationer där du vill få en riktig höjdpunkt och ett trevligt par sexuell relation, eller onani, särskilt i fall av frigiditet, sexuell apati , obekväma och obehagliga insikter i någon situation som du vill förbättra och öka kvinnors sexuell njutning och för massage och manipulering av erogena zoner

en stimulerande med en optimal respons sexuell njutning.. Använd läge; Förläng tillräcklig mängd gel på området intima vulva och om du vill kan du ytterligare öka sina insatser om det gäller de erogena zoner, såsom bröst, mage, etc. Vänta några minuter, och dra nytta av denna tid att inleda smekningar och de spel, kommer nu vara i form av penetrering och en snabb och intensiv klimax.

  • Container 100 cc
  • 12 enheter pack
Upptäck mer inom Seksilelut
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .