Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

PLAY KIT - LAHJASETTI MIEHELLE
PLAY KIT - LAHJASETTI MIEHELLE

1 / 2

PLAY KIT - LAHJASETTI MIEHELLE

229 €
Etkö keksi mitä hankkia miehelle lahjaksi tänä vuonna? Täydellisen lahjan löytäminen henkilölle, joka ansaitsee vain parasta voi olla vaikeaa - siksi olemme tehneet sen helpoksi tämän Fun Factory Play Kit setin avulla! Lahjapakkaus sisältää: COB
  • Tillverkad av hudvänligt material
  • Premiummärke – för dig som vill ha det bästa
  • Inklusive kit med rengöring och glidmedel
  • Perfekt för både nybörjare och erfarna användare
  • Lyxigt set med allt du behöver
Lue lisää
Etkö keksi mitä hankkia miehelle lahjaksi tänä vuonna? Täydellisen lahjan löytäminen henkilölle, joka ansaitsee vain parasta voi olla vaikeaa - siksi olemme tehneet sen helpoksi tämän Fun Factory Play Kit setin avulla!

Lahjapakkaus sisältää:

COBRA LIBRE II
Cobra Libre II ympäröi herkän terskan silkinsileällä silikonilla ja jyrisevällä värinällä. Hellästä voimakkaaseen, kaksi moottoria luovat kutkuttavan jännittävää värinää peniksen kärjelle. Ei tarvitse työntää, puristaa tai liikuttaa, vain ottaa hyvä asento ja nauttia, hands-free. 11 eri asetusta tarjoavat uskomattomia tuntemuksia.

Koko: 14.7 cm (ulkopuoli) 8 cm (sisäpuoli), Ø 4.3 cm.

MANTA COUPLES VIBRATOR
Manta on suunniteltu olemaan se täydellinen lisä seksin aikana kuin myös yksin masturboidessa. Se sujahtaa helposti vartaloiden väliin ja tekee peniksestäsi vibraattorin. Lisäksi se on aivan erityisen hyvä suihinottojen yhteydessä, sillä Manta stimuloi peniksen takaosaa luoden ihanan syväkurkun tunteen. Lisää hiukan liukuvoidetta urille niin sen ote tuntuu entistä paremmalta ja valitse sen 6 nopeuden ja 6 eri toimintojen väliltä.

Koko: 18 cm, Ø 3 cm.

BOOTIE RING
Bootie Ring yhdistää joustavan silikonirenkaan ja välilihan hieronnan herkulliseen anuksen ja eturauhasen stimulointiin samalla kun se parantaa erektiota. Tämä lelu on täydellinen sekä masturbaatioon että seksiin kumppanin kanssa yhdessä ja sitä voi käyttää uteliaat aloittelijat ja kokeneemmat käyttäjät.

Koko: 4.3 cm (rengas), 7.8 cm (pituus), Ø 2.7 cm (tappi).

TOYFLUID LIUKUVOIDE JA LELUJEN PUHDISTUSAINE
Tämä duo on pakko löytyä yöpöydän laatikosta niin kokemus on takuuvarmasti turvallinen ja nautinnollinen! Vesipohjainen liukuvoide on 100% leluille ja kondomeille sopiva, ihoystävällinen eikä jätä jälkiä. Se vähentää hankausta ja parantaa nautintoa sen ainutlaatuisella koostumuksella! Kun leikit on loppu ota esiin antibakteerinen lelujen puhdistusaine. Tämä puhdistusaine on mieto joten se sopii erityisen hyvin leluille ja ihon kaltaisille materiaaleille. Suihkuta vain suoraan lelulle ja pyyhi. Antibakteerinen, antimykoottinen ja bakteereja tuhoava suihke pitää lelut aina raikkaana.

Settiin kuuluu myös nukkaantumaton säilytyspussukka uusille leluille.

Pikafaktat

  • Tillverkad av hudvänligt material
  • Premiummärke – för dig som vill ha det bästa
  • Inklusive kit med rengöring och glidmedel
  • Perfekt för både nybörjare och erfarna användare
  • Lyxigt set med allt du behöver
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä