Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

SCREAMING O RECHARGEABLE VIBRATING RING WITH RABBIT - O HARE- BLACK
SCREAMING O RECHARGEABLE VIBRATING RING WITH RABBIT - O HARE- BLACK
SCREAMING O RECHARGEABLE VIBRATING RING WITH RABBIT - O HARE- BLACK

1 / 3

SCREAMING O RECHARGEABLE VIBRATING RING WITH RABBIT - O HARE- BLACK

59 €

-25%

Rek pris. 79 €
Förvandla din partner i din favorit kanin vibe med Charged Ohare en unik uppladdningsbar dubbel penisring formad som den ikoniska sexleksak åtnjöt och avgudad av kvinnor runt om i världen. De laddade Ohare har flexibel ” öron”som pirra och darrar
Lue lisää

Förvandla din partner i din favorit kanin vibe med Charged Ohare en unik uppladdningsbar dubbel penisring formad som den ikoniska sexleksak åtnjöt och avgudad av kvinnor runt om i världen.

De laddade Ohare har flexibel ” öron”som pirra och darrar hela vägen till deras tips för riktad klitoris massage liknar något du någonsin känt, och dess dubbel ring design hjälper till att hålla kaninen på plats: en ring sträcker sig runt axeln och andra sträckor runt axeln och testiklar, ge honom en ombonad och trygg isolering passform. Den Charged Ohare är tillverkad av lab-testade, kropp-safe Sann Silikon ™ och sträckor för att passa de flesta storlekar.

Powered by berömda Vooom kula teknik, alstrar den Charged Ohare en unik form av vibrationer som mullrar, snarare än surrar, för djup, genomträngande stimulans och en dramatiskt annorlunda känsla att båda parter kan njuta av.

Välj mellan 10 kraftiga vibrationer och pulseringsfunktioner med en enkel tryckknappskontroll och snabbt driva upp med en USB-sladd ( ingår) för att njuta av mer än 60 minuter av vibrations per laddning. Och med en 2-års garanti, kan du njuta av Laddat Ohare med tillförsikt och få ut det mesta av din glädje upplevelse

Kännetecken:.

  • Laddningsbara, bärbara kanin vibe
  • Drivs av djupa, mullrande Vooom teknik
  • 10 penetrerande vibrations funktioner
  • Dubbel-ring konstruktion för en stark passform
  • laboratorium testas, kropp-safe Sann Silikon
  • Färg: svart
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä