Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Sizzle - Vesipohjainen liukuvoide 125 ml

1 / 1

Sizzle - Vesipohjainen liukuvoide 125 ml

13,95 €
Haluatko hieman jännitystä makuuhuoneeseen? Sliquid Natural Sizzle on vesipohjainen liukuvoide joka on valmistettu heille jotka haluavat erityisiä tuntemuksia leikkien aikana! Tuote sisältää mentolia joka antaa sekä lämmittävän että viilentävän efekt
Lue lisää
Haluatko hieman jännitystä makuuhuoneeseen? Sliquid Natural Sizzle on vesipohjainen liukuvoide joka on valmistettu heille jotka haluavat erityisiä tuntemuksia leikkien aikana! Tuote sisältää mentolia joka antaa sekä lämmittävän että viilentävän efektin samaan aikaan. Vegaaninen ja sisältää vain hypoallergisia ainesosia. Lisäksi se on pH-tasapainotettu.

Tahmaamaton, hajuton ja mauton koostumus joka ei sisällä alkoholeja tai kemikaaleja kuten parabeenit tai glyseroli. Helppo huuhdella ja sopii käytettäväksi kaikenlaisten seksilelujen kanssa.

125 ml

Ainesosat: Purified Spring Water, Plant Cellulose (from Cotton), Cyamposis (Guar Condtioners), Food Grade Menthol, Potassium Sorbate, Citric Acid
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .