Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
CRAFT C001-P-P
CRAFT C001-P-P
CRAFT C001-P-P
CRAFT C001-P-P
CRAFT C001-P-P
CRAFT C001-P-P

1 / 6

CRAFT C001-P-P

449 €
461 €
DXRacerin Craft-sarja on kehitetty ylittämään rajoja ja olemaan erittäin monipuolinen ja ergonominen – tyylikkääseen muotoiluun yhdistettynä. Se on peräisin yhdestä DXRacerin aivan ensimmäisistä tuotteista vuodesta 2006 lähtien, suositusta Drifting-
Lue lisää
DXRacerin Craft-sarja on kehitetty ylittämään rajoja ja olemaan erittäin monipuolinen ja ergonominen – tyylikkääseen muotoiluun yhdistettynä. Se on peräisin yhdestä DXRacerin aivan ensimmäisistä tuotteista vuodesta 2006 lähtien, suositusta Drifting-sarjasta. Tämä peli- ja työtuoli on kaunista käsityötä kestävällä kylmävaahtomuovipehmusteella, korkealaatuisella keinonahkapäällyksellä ja hienoilla ompeleilla.

Sisäänrakennettu, säädettävä ristiseläntuki auttaa sinua säilyttämään hyvän asennon pitkien istuntojen aikana. Mukana toimitettava niskatukityyny on myös säädettävä ja antaa käyttäjän lepuuttaa päätään, vähentäen niskaan ja hartioihin kohdistuvaa painetta. Korkeussäädettävä kaasujousi, monitoiminen ohjausyksikkö ja kallistettava selkänoja antavat sinun mukauttaa tuolia lähes loputtomasti haluamaasi istuma-asentoon.

4D-käsinojat ovat säädettävissä neljään eri suuntaan, mikä johtaa lähes lukemattomiin mukauttamisvaihtoehtoihin. Suuret PU-pinnoitetut pyörät yhdessä alumiinisen rungon kanssa saavat tuolin rullaamaan sujuvasti tasaisilla pinnoilla. Sertifioidun luokan 4 kaasujousen enimmäiskapasiteetti on 150 kg ja suositeltu korkeus on 185 cm.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja