Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Digitaalinen LED-herätyskello - musta

-45%
Digitaalinen LED-herätyskello - musta
Digitaalinen LED-herätyskello - musta
Digitaalinen LED-herätyskello - musta
Digitaalinen LED-herätyskello - musta
Digitaalinen LED-herätyskello - musta
26,99 €
Suositeltu hinta: 49,49 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  2-4 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja INF Company AB

Seuraa tuotteen hintaa

 • Digitaalinen herätyskello LEDillä
 • Täysin sileä ja tyylikäs musta puu muotoilu
 • Kirkkaus voidaan asettaa kolmeen eri tasoon
 • Näyttää ajan, lämpötilan ja kosteuden
 • Toimii akulla tai kaapelilla

Moderni ja tyylikäs kello mustalla puulla ja ilman näkyviä painikkeita tai tarpeettomia yksityiskohtia edestä. Digitaalinen herätyskello näyttää kellonajan, lämpötilan ja päivämäärän. Siinä on myös herätysominaisuus, jossa voit asettaa korkeintaan 3 hälytystä, esimerkiksi, että se herättää sinut aamulla ja muistuttaa sitten tärkeistä päivämääristä tai kokouksista päivän aikana.

Voit asettaa kolme erilaista kirkkaustasoa LED-numeroille, jotta ne eivät ole liian kirkkaita yöllä ja riittävän kirkkaita päivänvalossa. Silmiin sopiva kirkkaus on helppo valita päivästä tai yöstä riippuen.

LED-kellon koko on kompakti, joten tämä digitaalinen herätyskello mahtuu helposti yöpöydälle, työpöydälle tai matkalaukullesi, kun haluat tuoda sen digitaaliseksi matkakelloksi. Voit myös kytkeä ääniohjauksen päälle, jotta valo syttyy automaattisesti.

Takana on 3 nappia ja edessä ja sivuilla ei nappia, mikä antaa kellolle tyylikkään, mutta käyttäjäystävällisen suunnittelun. Lue käyttöohjeet ennen digitaalisen kellon asettamista. Herätyskellon virta voidaan saada 4 AAA-paristolla (ei sisälly toimitukseen) tai voit kytkeä mukana toimitetun USB-kaapelin ja verkkolaitteen (ei sisälly toimitukseen) pistorasiaan.

Valmistettu MDF-materiaalista, kauniisti puukäsitelty ja valkoisella LED-valonäytöllä. Sopii keittiöihin, makuuhuoneisiin, työpöydiin ja muuhun sisäympäristöön.

Pakkaus sisältää:
Digitaalinen LED-kello
Käyttöohje
USB-latausjohto

Väri: musta
Paino: 194 g
Koko: 15/7/4 cm

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.