Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Karkkikone (koura)

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Karkkikone (koura)

(0)
Kirjoita arvostelu
Karkkikone (koura)
Karkkikone (koura)
Karkkikone (koura)
Karkkikone (koura)
Karkkikone (koura)
Karkkikone (koura)
Karkkikone (koura)
33,29 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    3-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Meidän karkkikoneemme muistuttaa niitä, joita olet varmasti kokeillut ja joiden ansiosta olet melkein tehnyt konkurssin eri tivoleissa ja markkinoilla. Tämä on kuitenkin hieman pienempi ja voit pitää sitä kirjoituspöydälläsi. Kun ostat itsellesi lauantaikarkit, voit laittaa ne koneeseen ja pudottaa painoasi viihdyttävällä tavalla, sillä se tulee kestämään ikuisuuden, ennen kuin saat ulos kaikki karkit.

Soittaa musiikkia, joka on sekä kamalaa että uskomattoman nostalgista yhtaikaa: Sinulle tulee heti tunne, että olet jossakin ihanassa pienessä tivolissa. Kun onnistut sieppaamaan karkin, niin koneesta kuuluu aplodit! Tuotteen mukana tulee pussi leikkirahoja, joita voit syöttää koneeseen.

Tietoja Karkkikoneesta (koura)

  • Toimii 3 D-paristolla, jotka eivät sisälly
  • Koko: 32 x 21 x 16 cm

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>