Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kiinalainen Lucky Dragon / Dragon kolmessa osassa - lateksimuotti, betoni, kipsi

(0)
Kirjoita arvostelu
-50%
Kiinalainen Lucky Dragon / Dragon kolmessa osassa - lateksimuotti, betoni, kipsi
Kiinalainen Lucky Dragon / Dragon kolmessa osassa - lateksimuotti, betoni, kipsi
Kiinalainen Lucky Dragon / Dragon kolmessa osassa - lateksimuotti, betoni, kipsi
Kiinalainen Lucky Dragon / Dragon kolmessa osassa - lateksimuotti, betoni, kipsi
Kiinalainen Lucky Dragon / Dragon kolmessa osassa - lateksimuotti, betoni, kipsi
Kiinalainen Lucky Dragon / Dragon kolmessa osassa - lateksimuotti, betoni, kipsi
197 €
Suositeltu hinta: 394 €
Toimitus alkaen 59 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    3-25 Arkipäivää
    Toimitus alkaen 59 €
  • Myyjä ja toimittaja Latex molds & Concrete products

Seuraa tuotteen hintaa

Nyt olet löytänyt todella hyvän tuotteen erittäin edulliseen hintaan. Otsikosta löydät tarkempia tietoja tuotteesta, kuten väri / koko jne.

♡ Hyvä tietää tästä tuotteesta:
♡ Materiaali: Polylaktidi (lue lisää kohdista 4-6)
♡ Jos haluat erivärisiä, lähetä meille viesti ennen tilauksen tekemistä
Alla on tietoa kaikista tuotteistamme sekä tietoa tämän tuotteen ja muiden tuotteidemme materiaaleista ja väreistä.
(Lue alla olevat kohdat 1-13)

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että löydät kanssamme yli 15 000 erilaista tuotetta!

1. (Huomaa, että jotkut kuvistamme ovat vain 3D-kuva tuotteesta eivätkä todellinen tuote. Huomaa myös, että monet tuotteistamme on maalattu kuviimme luomaan ja inspiroimaan sinua asiakkaana, Toimitetut tuotteet on tarkoitettu suurimmaksi osaksi vain yhdellä värillä (katso lisätietoja tästä alla), voit aina lähettää meille viestin asiakaspalvelun kautta, jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta tai muista tuotteistamme.

2. Haluamme myös ilmoittaa sinulle, että joitain suurempia tuotteitamme (suuria kokoja) voi olla saatavana useina osina ja ne on koottava toimituksen yhteydessä.

3. Tuotteemme:
Tavoitteenamme on myydä asioita, joita et löydä muualta. Se voi olla mitä tahansa kakkuvuoista suuriin puutarhakoristeisiin ja kaikkeen siltä väliltä.

4.Poli:
Suurin osa tuotteistamme on valmistettu polylaktidista, joka on luonnossa hajoava, termoplastinen, alifaattinen maissitärkkelyksestä valmistettu polyesteri.
Se on hyvin samanlainen kuin muovi, mutta on paljon parempi ympäristölle.
Olemme yrittäneet erikoistua niin kutsuttuihin "muotteihin" tai "lomakkeisiin", kuten sitä ruotsiksi kutsutaan. Näillä muodoilla voit heittää betonilla, kelluvalla kitillä, hartsilla, kipsillä ja muilla. Vain mielikuvitus lopettaa. Olemme myös erittäin suuria kakkuvuokissa / ulkonemissa ...

5. Hyvä tietää polylaktidituotteistamme on, että tuotteet toimitetaan yhdellä värillä. Monissa kuvissamme tuotteet on maalattu antamaan enemmän inspiraatiota asiakkaaksi. Jos ostamaamme väriä ei valita, yritämme aina toimittaa tuotteen mahdollisimman neutraalilla värillä, jotta voit maalata tuotteen itse haluamallesi värille.

6. Kun polylaktidituotteita valmistetaan koneissamme, tuotteissa voi olla jäännöksiä koneista. Tämä on erittäin helppo viilata pienellä viilalla (kynsiviila) tai jollain muulla. Tuotteeseen voi myös jäädä "tukimateriaalia", jonka voit helposti "irrottaa" sormellasi

7. Lateksimuotit.
Kuten nimemme sanoo, valmistamme myös lateksimuotteja. Kaikki nämä muotit on valmistettu käsin korkean laadun takaamiseksi. Otsikosta löydät selkeät tiedot, kun tuote on Latex-muotoinen. Suuremmissa lateksimuotteissamme on AINA tukimuotti. Käytämme vaahtomuovia ja kipsiä tukimuotteina. Käsittelemme muotteja aina talkilla ja UV-suojalla pidentääkseen muotin käyttöikää. Meillä on tällä hetkellä noin 500 erilaista lateksimuottia.

8. Betonituotteet.
Tämäkin voidaan ymmärtää nimessämme.
Kaikki betonituotteemme valetaan käsin tuotteen korkean laadun takaamiseksi. Jos tuote jätetään pois, suosittelemme, että suojaat tuotteen kulutuslakalla.
Tuotteistamme löytyy suoja metsästystä.

9. Kaikki tuotteemme ovat räätälöityjä omien suunnittelijamme mukaan, eikä niitä ole saatavana, paitsi täällä kanssamme. Tällä hetkellä käytämme 15 erilaista suunnittelijaa voidaksemme tarjota sinulle juuri sitä mitä etsit. Jos meillä ei ole juuri niitä, joita etsit. Lähetä meille asiakaspalvelun kautta viesti, jossa on etsimäsi. Sama pätee, jos haluat eri kokoa tai väriä. Patio-markkinoilla voi olla vastaavia tuotteita, mutta myymämme tuotteet ovat alkuperäisiä tuotteita.

10. Koot
Suurinta osaa tuotteistamme on saatavana koossa Pieni, Keskikokoinen, Suuri, Erittäin suuri.
Jos kokoa ei ole määritetty, tuotetta on saatavana vain yhdessä koossa.

11. Tuotteitamme on yleensä saatavana seuraavina väreinä:
Monivärinen (satunnainen väri), musta, valkoinen, limenvihreä, vihreä, sininen, punainen, keltainen, oranssi, sateenkaari, kulta, hopea, läpinäkyvä, kupari, hehku (hehku pimeässä), violetti, vaaleanpunainen, harmaa, sateenkaari
Jos tuotetta ostettaessa ei voida valita väriä, se tarkoittaa, että tuote on valmistettu satunnaisella värillä.
Jos haluat erityisen värin, ota meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä.


12. Ympäristömme huonontumisen vuoksi maailmassa olemme päättäneet toimittaa kaikki tuotteemme mahdollisimman pitkälle käytettyihin laatikoihin. Tämä saattaa tuntua pieneltä, mutta jos me kaikki autamme tekemään jotain, voimme kaikki yhdessä tehdä suuren eron.

13. Koska monet tuotteistamme tehdään tilauksesta tai käsin, tämä voi joskus johtaa hieman pidempiin toimitusaikoihin (1–14 päivän sisällä), suurin osa tuotteistamme toimitetaan 2–5 päivän kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun tai lähetä meille sähköpostia.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.