Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Kudottu raita turkkilainen heitto
Kudottu raita turkkilainen heitto
Kudottu raita turkkilainen heitto
Kudottu raita turkkilainen heitto
Kudottu raita turkkilainen heitto
Kudottu raita turkkilainen heitto

1 / 6

Kudottu raita turkkilainen heitto

143,99 €
Lisää tekstuuria ja kontrastia kotisi sisustukseen erittäin viihtyisällä Woven Stripe Turkish Throw -langalla. Nämä paksut peitot ovat painavampia ja suurempia kuin muut turkkilaiset peittomme, ja niissä on monimutkainen raitakuvio käsinsolmituilla h
Lue lisää
Lisää tekstuuria ja kontrastia kotisi sisustukseen erittäin viihtyisällä Woven Stripe Turkish Throw -langalla. Nämä paksut peitot ovat painavampia ja suurempia kuin muut turkkilaiset peittomme, ja niissä on monimutkainen raitakuvio käsinsolmituilla hapsuilla. Ne ovat äärimmäisen monipuolisia ja ihanteellisia vuodepeitteeksi, sohvalle käpertymiseen tai vaikka rantapeitoksi.

Materiaali: 100 % turkkilaista puuvillaa
Mitat: 98" x 79"
Käsintehty rakkaudella Turkissa
Kuten kaikissa käsintehtyissä tuotteissa, on pieniä variaatioita, jotka tekevät jokaisesta teoksesta taideteoksen ja todella ainutlaatuisen.

Hoito: Konepesu kylmässä samoilla väreillä ja ripustaa tai rumpukuivaus matalalla. Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta, koska ne voivat vahingoittaa kangasta. Jos saat vetoa pyyhkeeseen tai peittoon, leikkaa silmukka. Se ei purkaudu!
Käsityöläisen profiili


Alun perin turkkilaisissa kylpylöissä käytettyjä turkkilaisia pyyhkeitä, jotka tunnetaan myös nimellä peshtamel- tai hammam-pyyhkeet, on perinteisesti kudottu Turkissa vuosisatojen ajan. Ne on valmistettu erittäin pitkistä, tiiviisti kudottuista kuiduista, mikä antaa niille kevyen, mutta erittäin imukykyisen laadun. Kuvioissa on eloisia aiheita, jotka välittävät Antatolian kulttuurin ajatonta perintöä.
Turkkilaisia pyyhkeitämme ja pyyhkeitämme valmistavat pienet perheomisteiset työpajat Denizlin alueella Turkissa. Kutominen on tärkein tulonlähde näille taitaville kutojille, jotka ovat ylpeitä siitä, että he pitävät uhkaavaa perinnettä elossa ja käyttävät käsityötaitoa laadusta tinkimättä. Ne käyttävät vain ympäristöystävällisiä, OEKO-TEX-sertifioituja, 100 % luonnonkuituja, kuten puuvillaa ja bambua, ja värit saadaan aikaan haitattomilla väriaineilla. Naiset solmivat tupsut käsin kodeissaan.

HUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja