Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Lento nukkuva jalkatuki tyyny
Lento nukkuva jalkatuki tyyny
Lento nukkuva jalkatuki tyyny
Lento nukkuva jalkatuki tyyny
Lento nukkuva jalkatuki tyyny
Lento nukkuva jalkatuki tyyny

1 / 6

Lento nukkuva jalkatuki tyyny

32,85 €

-23%

Rek pris. 42,70 €
OMINAISUUDET: Lievittää jalkojen ja jalkojen jäykkyyttä: parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta nostamalla jalat. Se voi auttaa vähentämään syvä laskimotromboosin (DVT) riskiä ja lievittämään selkäkipuja istumasta pitkään. Matkustaminen lasten
  • Vanity Benches
Lue lisää
OMINAISUUDET:

Lievittää jalkojen ja jalkojen jäykkyyttä: parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta nostamalla jalat. Se voi auttaa vähentämään syvä laskimotromboosin (DVT) riskiä ja lievittämään selkäkipuja istumasta pitkään.
Matkustaminen lasten kanssa - auttaa lapsia lepäämään paremmin. Jalkatyyny sopii täydellisesti istuimien väliin ja tekee siitä erinomaisen sängyn, jakkaran ja jalkatuken, joten et ole koskaan lapsesi tyyny matkalla. Sen avulla lapset voivat maata, kääntyä tai nukkua kyljellään, saada lapset nukkumaan paremmin.
Mukava matka - Laita jalat tyynylle lepäämään. Jalkatukityyny tukee venytettyjä tai käpristyneitä jalkojasi, ja se voi myös nostaa jalkasi ja jalat moniin eri suuntiin. Siitä tulee täydellinen kumppani mille tahansa lennollesi.
PVC -kangas - ei epämiellyttäviä hajuja, pestävä, terve ja hygieeninen. Jalkatyyny tuntuu hyvältä kosketettaessa ja tekee sinusta mukavan.
Helppo kuljettaa, se voidaan puristaa pieneen kokoon ja kevyeen painoon. Siinä on loistava jalkatuki ja se on erittäin mukava käyttää kotona tai matkoilla. Ilmatäytteinen jalkatuki tyyny on täydellinen pidemmille matkoille. Napsauta Lisää ostoskoriin -painiketta ja tee matkastasi suuri ero.

TEKNISET TIEDOT:

Materiaali: PVC
Käyttö: Body, Travel
Kuvion tyyppi: Kiinteä
Muoto: Suorakulmio
Ominaisuudet: Paksuuntuminen, mukava, pehmeä, puhallettava

SISÄLTÄÄ:

Matkustustyyny

HUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.

Pikafaktat

  • Vanity Benches
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .