Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Next Level Racing CHALLENGER -ajotuoli

1 / 1

Next Level Racing CHALLENGER -ajotuoli

369,95 €
Yleistä:Koe kilpa-ajo entistä todenmukaisempana! Next Level Racing Challenger -ajotuoli kannustaa sinua haastamaan itsesi virtuaalisilla kisaradoilla. Voit säätää ajotuolin helposti mieleiseksesi muun muassa liukuvan penkin j
Lue lisää

Yleistä:

Koe kilpa-ajo entistä todenmukaisempana! Next Level Racing Challenger -ajotuoli kannustaa sinua haastamaan itsesi virtuaalisilla kisaradoilla. Voit säätää ajotuolin helposti mieleiseksesi muun muassa liukuvan penkin ja liikkuvan jalkasijan ansiosta, myös penkin kulmaa pystyy muuttamaan. Saat siis parhaan mahdollisen tuntuman rattiin ja polkimiin, jolloin reaktioaikasi on erinomainen.


Tuolissa on myös paikka vaihteistolle, jonka korkeutta ja puolta voi helposti muuttaa. Voit asentaa vaihteiston paikan joka oikealle tai vasemmalle puolelle penkkiä. Erinomainen ajotuoli kokeneille simulaattorikuskeille ja niille, jotka haluavat kokeilla lajia. Nosta siis kytkintä, ja haasta ajotaitosi!


Tekniset tiedot:
  • Helposti säädettävät tuolin, ratin ja polkimien asennot
  • Kiinnityspaikka vaihdekepille
  • Yhteensopiva useimpien rattien ja polkimien kanssa
  • Jalat, jotka suojaavat lattiaasi ja joiden korkeutta voi säätää
  • Ohjaamon mitat 140 x 48 x 93cm

Pakkauksessa mukana:
  • 1 x Next Level Racing CHALLENGER -ajotuoli

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .