Palaa ylös
Pelituoli RAZER Enki, pinkki
Pelituoli RAZER Enki, pinkki
Pelituoli RAZER Enki, pinkki
Pelituoli RAZER Enki, pinkki
Pelituoli RAZER Enki, pinkki
Pelituoli RAZER Enki, pinkki

1 / 6

Pelituoli RAZER Enki, pinkki

769 €
MUKAVUUTTA JOKA PÄIVÄ Halusitpa rentoutua tai pelata koko ajan, peliäsi ei tarvitse keskeyttää Razer Enkin koko päivän mukavuudella. Optimaalisen painonjaon ansiosta on aika uppoutua pelituoliin, joka määrittelee mukavuuden uudelleen koko päivän aj
Lue lisää

MUKAVUUTTA JOKA PÄIVÄ

Halusitpa rentoutua tai pelata koko ajan, peliäsi ei tarvitse keskeyttää Razer Enkin koko päivän mukavuudella. Optimaalisen painonjaon ansiosta on aika uppoutua pelituoliin, joka määrittelee mukavuuden uudelleen koko päivän ajan.


Razer Enki -pelituoli yhdistää ainutlaatuiset 110° pidennetyt olkakaaret ja erittäin leveän 21 tuuman istuinalustan ja tarjoaa optimaalisen painonjaon ja takaa pitkäkestoisen mukavuuden pelimaratonien aikana.


Läänin tuki edistyneellä ergonomialla

Nauti sisäänrakennetusta lannerangan tuesta, joka tukee varovasti selkääsi ja kannustaa sinua istumaan neutraalissa asennossa, jotta voit säilyttää oikean asennon ja selkäsi on vähemmän väsynyt, kun istut pitkään.


OPTIMOITU TYYNYN TIIVIYS

Pehmeämmällä istuinalustalla on mukavampi tunnelma ja kiinteämpi selkänoja vakaan tuen varmistamiseksi, ja tämän pelituolin tyynyt täydentävät toisiaan, jotta saat molempien maailmojen parhaat puolet vertaansa vailla olevaan mukavuuteen.


KESTÄVÄ EKOKUVIOITU SYNTEETTINEN NAHKA

Oikean mukavuuden ja kestävyyden yhdistelmän saavuttamiseksi Razer Enkin pohja-alueet on peitetty muhkealla kuvioidulla kankaalla hienostuneen mukavuuden saavuttamiseksi, kun taas sen ulkoreunat on vuorattu sileällä nahalla, joka kestää paremmin jokapäiväistä kulumista.


ISTUINRAKSI JOPA 152⁰

Pelituolin mekanismi mahdollistaa intuitiivisen, painosäädettävän kallistuksen, jotta voit istua alas ja saada tukea tarvitsematta näperrellä painikkeilla, kun taas 152 ° säädettävä kallistus tarjoaa joustavan istuimen sijoittelun, jonka avulla voit venyttää selkääsi niin pitkälle kuin haluat.


ENSILUOKKAINEN MUISTIVAAHTOTYYNY

Täydentämään mukavuuttasi koko päivän ajan, Razer Enkissä on pehmeä tyyny, joka voi muovata pään ja kaulan muotoon ja tarjota mukavan tuen näille tärkeille alueille. 

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja