Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pokemon Pikachu -Muki

12,70 €
  • Arvioitu toimitusaika
    5 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Oikean sähköiskun saaminen aamulla olisi varmasti todellinen energiashokki. Se herättäisi sinut varmasti välittömästi! Mutta se ei ehkä ole kovinkaan hyvä idea terveyttä ajatellen, joten Pikachu ei ole herätyskellona varmaankaan mikään superhyvä idea.

Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että sinun täytyy olla pirteä jaksaaksesi ottaa vastaan päivän haasteet. Siinä tapauksessa meillä on tämä muki, joka antaa sinulle sopivan energiapotkun sisältöineen. Anna Pikachun tarjoilla kahvi sinulle ja saat nähdä, että sinusta tulee pirteä kuin peipponen!

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.