Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

PURE kelloradio Siesta S6 Polar
PURE kelloradio Siesta S6 Polar
PURE kelloradio Siesta S6 Polar
PURE kelloradio Siesta S6 Polar
PURE kelloradio Siesta S6 Polar
PURE kelloradio Siesta S6 Polar

1 / 6

PURE kelloradio Siesta S6 Polar

224,79 €
Kelloradio Siesta S6 Polar DAB, DAB + ja FM-radio Vaikuttava ääni 40 pikavalintaa Hälytys ja uniajastin Siesta-toiminto Vaikuttava ääni Siesta S6 käyttää 2,5 tuuman kaiutinta, joka toimii digitaalisel
Lue lisää
Kelloradio Siesta S6 Polar
  • DAB, DAB + ja FM-radio
  • Vaikuttava ääni
  • 40 pikavalintaa
  • Hälytys ja uniajastin
  • Siesta-toiminto

Vaikuttava ääni
Siesta S6 käyttää 2,5 tuuman kaiutinta, joka toimii digitaalisella vahvistimella, tuottamaan vaikuttavan äänen pienikokoisesta kelloradiosta. Basson ja diskantin säätö voidaan myös säätää optimaalisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

CrystalVue ™ -näyttö
Automaattinen himmennetty näyttö, joka ei pidä sinua hereillä yöllä

Siesta-toiminto
Siesta Timer on yksinkertainen näppäimistö, jonka avulla voit nopeasti ottaa lyhyen torkut ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi koko hälytyksen asennusprosessia. Paina "Siesta" kerran tai toistuvasti aktivoidaksesi torkut vain 5 minuutista, vaihtelevilla vaiheilla jopa 90 minuuttiin. Hälytys kuuluu, jotta voit herättää enemmän hälytystä, kun asetettu aika on saavutettu!

Bluetooth
Toista musiikkia älypuhelimesta langattomasti

Kuulokelähtö
Liitä kuulokkeet nauttimaan yksityisestä kuuntelusta

USB-lataus laitteillesi
Pidä puhelin, tabletti tai muu laite ladattuna, kun se on kytketty sisäiseen USB-latausliittimeen, jotta ne ovat aina ladattuja ja käyttövalmiita.

Kultaa päiväsi tämän älykkään ja hienostuneen DAB / DAB + -kelloradion avulla, joka lisää makuuhuoneeseesi ylellisyyttä. Tyylikkäästi suunniteltu laaja, loistava näyttö, vaikuttava ääni Bluetoothin kautta ja arvokas USB-latausportti laitteillesi, tekee siitä täydellisen yöpöydällä.

]]>
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .