Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Stag Bowl Samppanjakulho

1 / 1

Stag Bowl Samppanjakulho

399,90 €
Kippis! Tai kulhollinen. Tai ehkäpä palju. Tämä kulho on niin suuri, että se muistuttaa lähinnä paljua tai kylpyammetta (hyvin pienille henkilöille). Uskomattoman mieltä ylentävästi ja hienosti muotoiltu on tämä kulho, jonka yhä useammat haluavat näh
Lue lisää
Kippis! Tai kulhollinen. Tai ehkäpä palju. Tämä kulho on niin suuri, että se muistuttaa lähinnä paljua tai kylpyammetta (hyvin pienille henkilöille). Uskomattoman mieltä ylentävästi ja hienosti muotoiltu on tämä kulho, jonka yhä useammat haluavat nähdä kodeissaan, sillä se edustaa skandinaavista kulttuuria ja tuntuu luksukselta.

Stag Bowl Samppanjakulho on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kaarnamainen design ulkopuolella kahdella suurella peuran päällä, jotka löytyvät kummaltakin puolelta kulhon ulkoreunoja. Täydellinen valinta kulhoksi, jossa viilentää hyviä juomia kesäjuhlissa.

Mitat: 41 x 21 cm (Ø (poislukien päät) x K).
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .