Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Troll Bedside Crib Oslo, Soft Grey
Troll Bedside Crib Oslo, Soft Grey
Troll Bedside Crib Oslo, Soft Grey
Troll Bedside Crib Oslo, Soft Grey
Troll Bedside Crib Oslo, Soft Grey

1 / 5

Troll Bedside Crib Oslo, Soft Grey

199,10
En bedside crib, eller sidosäng som den också kallas, är en smart första säng för din nyfödda bebis. Fördelen med en bedsidecrib är att du kan ha barnet nära under natten, vilket till exempel underlättar när bebisen behöver matas eller det är dags at
Lue lisää
En bedside crib, eller sidosäng som den också kallas, är en smart första säng för din nyfödda bebis. Fördelen med en bedsidecrib är att du kan ha barnet nära under natten, vilket till exempel underlättar när bebisen behöver matas eller det är dags att byta blöja. Många upplever också en trygghet i att barn och vuxna kan samsova utan att dela säng och sovyta.

En bedsidecrib funkar även utmärkt för dig som har ont om plats och söker en flexibel minisäng. Tack vare hjulen kan du enkelt rulla sängen dit där du behöver den bäst, oavsett om det är dag eller natt.

Denna säng av skandinavisk björk är målad med vattenbaserad färg i en varm beige kulör. Sängbotten som är höj- och sänkbar i totalt tio olika lägen (se mått nedan). På så vis kan den anpassas optimalt efter höjden på föräldrarnas säng. Långsidan har en funktion som kallas dropside och kan fällas till hälften. För att göra det krävs - av säkerhetsskäl - en tvåhandsfattning där du utför två moment samtidigt. Det funkar dock smidigt att både trycka och lyfta/sänka för att ändra position på långsidan.

Storlek Längd: 95,5 cm | Bredd: 46 cm | Höjd: 7589 cm (+ 6 cm med hjul)
Madrassmått Längd: 89 cm | Bredd: 40 cm (Max 5 cm tjock) OBS! Madrass ingår ej
Madrasshöjder Kan fästas vid vuxensäng med höjd från 59 cm - 74 cm (utan hjul) + 6 cm med hjul.
Du väljer mellan tio olika lägen.
Material: Björk
Ytbehandling Vattenbaserad miljövänlig svensktillverkad lack
Säkerhet Godkänd i enlighet med EU­standarden av ackrediterat testinstitut

Tuotetiedot

EAN 4752159001051
Valmistajan tuotenumero SWC-BD0629SFG
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja