Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Työtuoli Valencia Black
Työtuoli Valencia Black
Työtuoli Valencia Black
Työtuoli Valencia Black
Työtuoli Valencia Black
Työtuoli Valencia Black
Työtuoli Valencia Black
Työtuoli Valencia Black

1 / 8

Työtuoli Valencia Black

136,95 €
Tämä Valencia-työtuoli sopii ylellisen muotoilunsa ansiosta minkä tahansa toimiston sisustukseen. Voit luottaa mukavaan ja laadukkaaseen työtuoliin, jolla varmistat tyylikkään ulkonäön asiakkaita ja suhteita kohtaan. Etsitkö design-tuolia, jota voi
Lue lisää

Tämä Valencia-työtuoli sopii ylellisen muotoilunsa ansiosta minkä tahansa toimiston sisustukseen. Voit luottaa mukavaan ja laadukkaaseen työtuoliin, jolla varmistat tyylikkään ulkonäön asiakkaita ja suhteita kohtaan. Etsitkö design-tuolia, jota voit käyttää kestävällä tavalla ilman, että sinun tarvitsee maksaa siitä suurta hintaa? Silloin Valencia on erinomainen valinta!

Design-pöytätuoli Valencia Black

Tämän design-työtuolin korkeutta voi säätää vaivattomasti kaasujousen avulla. Tuoli on myös varustettu kallistusmekanismilla, jotta työskentelyn aikana voidaan ottaa rennompi asento. Voit säätää kallistusta kehosi painon mukaan käyttämällä istuimen alla olevaa kiertonuppia. 44 cm:n istuinsyvyyden ja ympäri kaltevan istuimen ansiosta istuin ei paina polvien selkääsi. Lopuksi tuolia voidaan kääntää 360° oman akselinsa ympäri. Tämä tekee Valenciasta erittäin sopivan työtuolin.

Yleispyörien ansiosta tämä työtuoli on ohjattavissa sekä matolla että kovilla lattioilla. Erityiset "pehmeät" pyörät laminaatille ja parketille ovat saatavilla erikseen.

Vinkki: Haluatko suojata mattosi, laminaattisi tai parkettilattiasi ylimääräiseltä kulumiselta tai naarmuilta? Sitten voit tilata lisäksi PVC-lattiasuojan (saatavana eri kokoisina).

Tärkeitä ominaisuuksia

Säädettävä korkeus
Yleispyörät kaikkiin lattioihin
Kallistuu rentoon asentoon
360° kääntyvä
Kantokyky 120 kg

−  Ei niskatukea
−  Kärsynnoja ei voi säätää
−  Selkä/istuinsyvyys ei ole säädettävissä

Ylellinen toimistotuoli kestävästä PU-nahasta

Pöytätuoli Valencia on valmistettu PU-nahasta, joten se on kestävä käyttökohde kotona tai toimistossa. PU-nahka on synteettinen nahkatyyppi, joka on ulkonäöltään käytännöllisesti katsoen erottumaton aidosta nahasta. Se on kulutusta kestävä, likaa hylkivä ja sitä voidaan tilata useissa tyylikkäissä väreissä. Käsinojat, istuin ja tähtialusta ovat krominvärisiä, mikä luo ylellisen ilmeen.

Valencia-työtuolin asennusohjeet

  1. Liu'uta viisi pyörää (5) tähtijalkaan (4). Aseta sitten kaasujousen (3) leveä puoli tähtijalkaan (4).
  2. Asenna alusta (2) istuimeen (1) pienillä ruuveilla (A). Käytä kuusiokoloavainta (F) kiristämiseen. Varoitus! Varmista, että 'ylös/alas' -vipu on oikealla puolella (istuma-asennosta katsottuna).
  3. Kohdista välikappaleet (B) ruuvinreikien eteen ja asenna käsinojat (3) istuimeen (1) pitkillä ruuveilla (D). Kiristä ruuvit (D) uudelleen kuusiokoloavaimella (F). Sulje reiät kansikorkilla (E).
  4. Aseta täysin koottu istuin kaasujouselle ja työtuoli on käyttövalmis!

Yleistä tietoa

  Selän korkeus: 91-97 cm
  Käsinojan korkeus: 66 - 72 cm
  Käsinojan korkeus istuimesta: 20 cm
  Istuinkorkeus: 45 - 52 cm
  Istuinsyvyys: 44 cm
✓ & nbsp; Leveys: 48 cm (käsinojien välissä)< strong>
< /span>
  Kannen materiaali: PU-nahka
  Väri: Musta

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja