Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

BeMine hajuton feromonit miehille rikasteen 10ml
BeMine hajuton feromonit miehille rikasteen 10ml

1 / 2

BeMine hajuton feromonit miehille rikasteen 10ml

15,99 €

-50%

Rek pris. 31,99 €
- feromonit ovat luonnollisia aineita ovat vaikuttaneet alitajuntaan- rikasteen feromonit täydellinen joku- Kasvava kiinnostus naisia ​​stimuloimalla ja keskittää huomionsa miehen- rakentaa aura ympärillä miehen ylivaltaa- tuoksuinen houkutusaineet v
Lue lisää
- feromonit ovat luonnollisia aineita ovat vaikuttaneet alitajuntaan- rikasteen feromonit täydellinen joku- Kasvava kiinnostus naisia ​​stimuloimalla ja keskittää huomionsa miehen- rakentaa aura ympärillä miehen ylivaltaa- tuoksuinen houkutusaineet vaikuttavat ihmisten suosimaan ympäristössäKäyttö soveltaa useita annoksia (3-4 tippaa) kanssa tiputin. Mieluiten kaulan (esim. Korvien takana, kaulus) ja ranne (esim. Watch, hihansuissa) tai sängylle tai muussa paikassa, jossa haluamme olla leijui ilmassa feromonit.Hajuton feromonit voivat lisätä suosikki hajuvettä, koska ainutlaatuinen koostumus ei häiritse niiden tuoksu.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .