Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

BioTechUSA AFTER 420 g
BioTechUSA AFTER 420 g
BioTechUSA AFTER 420 g
BioTechUSA AFTER 420 g

1 / 4

BioTechUSA AFTER 420 g

18,32 €
Täydellinen BioTechUSA-lisä optimaaliseen palautumiseen ja maksimoituihin tuloksiin. Voimakkaan urheilun ja liikunnan aikana poltat paljon kaloreita. Sinun pitäisi korvata menetetty energia harjoittelun jälkeen, tai muuten on vaarana, että keho korva
Lue lisää
Täydellinen BioTechUSA-lisä optimaaliseen palautumiseen ja maksimoituihin tuloksiin.
Voimakkaan urheilun ja liikunnan aikana poltat paljon kaloreita. Sinun pitäisi korvata menetetty energia harjoittelun jälkeen, tai muuten on vaarana, että keho korvaa sen hajottamalla lihaksesi, juuri ne lihakset, joiden rakentamiseksi kovasti työskentelet. AFTER auttaa sinua olemaan menettämättä sitä, minkä puolesta olet tehnyt niin kovasti töitä!

  • Aminohappoja
  • Vitamiinit ja mineraalit
  • Puskuroitu kreatiini
  • Hiilihydraatit


Maksimoi palautumisesi AFTER:in avulla!

AFTER on BioTechUSA: n edistyksellinen harjoittelun jälkeinen tuote, joka sisältää kaikki erittäin tärkeät ainesosat, joita kehosi tarvitsee kovan harjoittelun jälkeen. Se sisältää välttämättömiä aminohappoja ja monimutkaisia hiilihydraatteja glykeemisen sekoitetun indeksin kanssa, ja elektrolyyttejä sekä puskuroitua kreatiinimonohydraattia.


Annostusehdotus:
Sekoita 2 kauhallista 300 ml: aan vettä shakerissa. Juo heti harjoituksen jälkeen. Lepopäivinä ota shake iltapäivällä.

Koko:
420 g - 20 annosta.
Sisältö Per. Annos (22 g)
BCAA 4 g
Glutamiini 5,93 g
Kreatiini 3 g
Ca-HMB 330 mg

Ainekset:

Green Apple: maltodekstriini, L-glutamiini, puskuroitu kreatiinimonohydraatti (mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, magnesiumoksidi), glutamiinipeptidi (sisältää VEHNÄÄ), L-leusiini (L-leusiini, emulgointiaine: lesitiinit, maltodekstriini), L-isoleusiini, L-valiini, happo (sitruunahappo ), aromi, Ca-HMB, ortofosforihapon kalsiumsuolat, kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), L-lysiini, L-metioniini, L-treoniini, L-askorbiinihappo, suola, magnesiumoksidi, väriaineet (tartratsiini, indigotiini), sinkkioksidi , pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromi (III) kloridi, syanokobalamiini. 1 Tartratsiini: voi vaikuttaa kielteisesti lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen.

Cherry: maltodekstriini, L-glutamiini, puskuroitu kreatiinimonohydraatti (mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, magnesiumoksidi), glutamiinipeptidi (sisältää VEHNÄÄ), L-leusiini (L-leusiini, emulgointiaine: lesitiinit, maltodekstriini), aromi, L-isoleusiini, L-valiini, happo (sitruunahappo), Ca-HMB, ortofosforihapon kalsiumsuolat, kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), L-lysiini, L-metioniini, L-treoniini, L-askorbiinihappo, suola, magnesiumoksidi, sinkkioksidi, väriaineet (Allura Red AC¬π, indigotiini), pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromi (III) kloridi, syanokobalamiini. Allura Red AC: voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen.

Valmistettu laitoksessa, joka tuottaa MAITOA, MUNIA, GLUTEENIA, SOIJAA, ÄYRIÄISIÄ, rikkidioksidia ja PÄHKINÖITÄ.
KäyttötarkoitusKasvata lihaksia
KäyttötarkoitusTule vahvaksi
KäyttötarkoitusEnergia
MuotoPulveri
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä