Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

BioTechUSA Hydro Whey Zero, 454 g
BioTechUSA Hydro Whey Zero, 454 g

1 / 2

BioTechUSA Hydro Whey Zero, 454 g

18,32 €
Puhdas hydrolysoitu heraproteiini, jolla on erittäin korkea proteiinipitoisuus. BioTechUSA Hydro Whey Zero on tuote, jossa on puhdasta hydrolysoitua heraproteiinia ja erittäin korkea proteiinipitoisuus. Nolla tarkoittaa, että Hydro Whey ei sisällä hi
Lue lisää
Puhdas hydrolysoitu heraproteiini, jolla on erittäin korkea proteiinipitoisuus.
BioTechUSA Hydro Whey Zero on tuote, jossa on puhdasta hydrolysoitua heraproteiinia ja erittäin korkea proteiinipitoisuus. Nolla tarkoittaa, että Hydro Whey ei sisällä hiilihydraatteja, rasvaa, laktoosia tai gluteenia.

  • Erittäin korkea proteiinipitoisuus
  • Helposti sulava
  • Nopeasti imeytyvä
  • Laktoositon ja gluteeniton

BioTechUSA Hydro Whey Zero on hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (WPH), joka tarkoittaa osittain pilkottua proteiinijauhetta. Hydrolyysin aikana käytetään erityisiä entsyymejä proteiiniketjujen hajottamiseksi lyhyemmiksi peptideiksi, mikä johtaa erittäin puhtaaseen ja erittäin imeytyvään tuotteeseen.

Tavallinen heraproteiini sisältää yleensä noin 78 % proteiinia, kun taas Hydro Whey Zeron proteiinipitoisuus on uskomattomat 92 %!

Annostusehdotukset:
Sekoita mitta (noin 25 g) 250 ml:aan kylmää vettä kahdesti päivässä.

Koko:
454 g ja 1816 g.

Ravintoarvo Per. 100g Per. annos (25g)
Energia 386 kcal/1635 kJ 85 kcal/360 kJ
Rasva 3,8 g 0.8
joista tyydyttyneitä 1,9 g 0,5 g
Hiilihydraatit 7,5 g 1,7 g
- josta sokeria 5,3 g 2,3 g
Proteiini 80 g 18 g
Suola 2,5 g 0,55 g

Ainekset:
Cherry Banana:

hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti 94 %, L-arginiini-HCl, aromit, arominvahvenne (glysiini), hydroksiproliini, happo (sitruunahappo), sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), makeutusaine (sukraloosi, stevioliglykosidit), värit (atsorubiini, P indigotiini) *. * Azorubine, Ponceau 4R: Voi olla haitallinen vaikutus lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.
Chocolate Hazelnut:

hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti 93 %, kaakaojauhe, L-arginiini HCl, arominvahvenne (glysiini), hydroksiproliini, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), aromi, makeutusaine (sukraloosi, stevioliglykosidit), vanilliini. .

Tropical Fruit:

hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti 94 %, L-arginiini-HCl, aromit, arominvahvenne (glysiini), hydroksiproliini, happo (sitruunahappo), sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), makeutusaine (sukraloosi, stevioliglykosidit), väriaineet (tartratsiini), Poncra 4 *. * Tartratsiini, Ponceau 4R: Saattaa vaikuttaa kielteisesti lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Vanilla Cinnamon:

hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti 94 %, L-arginiini-HCl, aromit, arominvahvenne (glysiini), hydroksiproliini, kaneli, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), vanilliini, makeutusaine (sukraloosi, stevioliglykosidit), väri (tartratsiini) *. * Tartratsiini: Saattaa vaikuttaa kielteisesti lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Allergiatiedot: Tuote on valmistettu tehtaalla, joka käsittelee myös maitoa, munia, gluteenia, soijaa, äyriäisiä, rikkidioksidia ja pähkinöitä.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä