Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

BioTechUSA Protein Power, 4 kg
BioTechUSA Protein Power, 4 kg

1 / 2

BioTechUSA Protein Power, 4 kg

63,92 €
Proteiinisekoitus jossa on 3 eri proteiinilähdettä ja lisättyä kreatiinia. BioTechUSA Protein Power antaa sinulle kaiken irti treenistäsi proteiiniyhdistelmän ja lisätyn kreatiinin ansiosta, jotka antavat voimaa ja parantavat kestävyyttä. Runs
Lue lisää
Proteiinisekoitus jossa on 3 eri proteiinilähdettä ja lisättyä kreatiinia.
BioTechUSA Protein Power antaa sinulle kaiken irti treenistäsi proteiiniyhdistelmän ja lisätyn kreatiinin ansiosta, jotka antavat voimaa ja parantavat kestävyyttä.

  • Runsaasti proteiinia
  • 3 erilaista proteiinia
  • Kreatiinia
  • Sokeriton ja rasvaton

BioTechUSA Protein Power sisältää tarkkaan valitun yhdistelmän 3 eri proteiinia imeytymisen maksimoimiseksi, minkä lisäksi jokainen annos sisältää 1500 mg kreatiinia.


Annostusehdotukset:
Sekoita yksi kauhallinen (noin 30 g) 300 ml kylmää vettä tai maitoa ja juo kahdesti päivässä.

Koko:
4000 g - 133 annosta.

Ravintoarvo Per. 100g Per. annos (30g)
Energia 376 kcal / 1594 kJ 113 kcal / 478 kJ
Rasva 1,6 g 0,5 g
joista tyydyttyneitä 0,7 g 0,2 g
Hiilihydraatit 3,7 g 1,1 g
- josta sokeria -0,5 g -0,5 g
Proteiini 86 g 26g
Suola 2,7 g 0,81 g

Ainekset:

Chocolate: Proteiiniseos 71% [ soijaproteiinisolaatti , heraproteiinitiiviste, kalsiumkaseinaatti (sisältää maitoa)], vähärasvainen kaakaojauhe, makua vahvistavat aineet (glysiini ja sen natriumsuola), mikronisoitu kreatiinimonohydraatti 5%, aromit, paakkuuntumisenestoaineet (suola, magnesiumsuola, piidioksidi), suola, emulgointiaineet (lesitiinit) soija), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), sakeuttamisaine (selluloosakumi).

Strawberry-Banana: proteiiniseos 81% [Soijaproteiini- isolaatit, heraproteiinitiiviste, kalsiumkaseinaatti (sisältää maitoa)], makua vahvistavat aineet (glysiini ja sen natriumsuola), mikronisoitu kreatiinimonohydraatti 5,7%, aromiaineet, paakuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), emulgointiaine: lesitiini (soija)), happo (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), suola, sakeuttamisaine (selluloosakumi), väriaine (Allura Red AC)**. ** Allura Red AC voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen.

Vanilla: proteiiniseos 82% [soijaproteiini- isolaatti, heraproteiinitiiviste, kalsiumkaseinaatti (sisältää maitoa)], makua vahvistavat aineet (glysiini ja sen natriumsuola), mikronisoitu kreatiinimonohydraatti 5,7%, aromit, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumsuolat, piidioksidi), emulgointiaineet: lesitiini (soija), makeutusaineet ( sukraloosi, asesulfaami K), suola, väriaine (tartratsiini)**. ** Tartratsiini: voi vaikuttaa kielteisesti lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen.

Allergiatiedot: Tuote on valmistettu tehtaalla, joka käsittelee myös maitoa, munia, gluteenia, soijaa, äyriäisiä, rikkidioksidia ja pähkinöitä.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä