Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Elit Nutrition Gainer - Lactose Free 2.2 kg
Elit Nutrition Gainer - Lactose Free 2.2 kg
Elit Nutrition Gainer - Lactose Free 2.2 kg
Elit Nutrition Gainer - Lactose Free 2.2 kg

1 / 4

Elit Nutrition Gainer - Lactose Free 2.2 kg

34,90 €
35 €
ELIT GAINER - Kehitetty erityisesti kaikille, jotka haluavat lisätä korkealaatuista lihasmassaa ja maksimoida palautumisen. Tämä erinomainen sekoitus tuottaa yli 1000 kaloria annosta kohti! Elite Gainerilla on vaikuttava koostumus laadukkaista
Lue lisää

ELIT GAINER - Kehitetty erityisesti kaikille, jotka haluavat lisätä korkealaatuista lihasmassaa ja maksimoida palautumisen.


Tämä erinomainen sekoitus tuottaa yli 1000 kaloria annosta kohti! Elite Gainerilla on vaikuttava koostumus laadukkaista raaka-aineista heran, maitoproteiini-isolaattien, monimutkaisten hiilihydraattien ja kookosrasvasta peräisin olevien MCT-rasvahappojen ja omega-3:n muodossa. ELIT GAINER on täysin laktoositon, rikastettu aminohapolla L-glutamiini ja sisältää luonnollisen hedelmä- ja marjasekoituksen, joka tuottaa erilaisia ravintoaineita luonnollisella tavalla. Vatsan vuoksi ELIT GAINER on rikastettu ruoansulatusentsyymeillä.

  • Laktoositon!
  • 1000 kcal annosta kohti!
  • Rikastettu ruoansulatusentsyymeillä, jotta olisi lempeä mahalaukulle.
  • Parannettu Bcaa + L-glutamiinilla.
  • Helposti liukeneva ja herkullinen maku.


ELIT GAINER antaa sinulle korkealaatuista proteiinia hera- ja maitoproteiini-isolaateista, jotka ovat proteiinilähteitä, jotka antavat lihaksille optimaaliset olosuhteet palautumiselle ja rakentumiselle. Hiilihydraatit tässä seoksessa ovat peräisin maltodekstriinin ja dekstroosin raaka-aineista, jotka ovat erinomaisia nopeaan energiaan, mikä edistää hyvää palautumista. Tasapainoista palautumista ja lihasten uudelleenrakentamista varten on tärkeää käyttää myös vitamiineja ja kivennäisaineita, joita saat ainutlaatuisesta marjasekoituksesta.


Hyödylliset rasvat ovat tärkeitä lihasten rakentamisessa. Elit Gainerilla saat varmasti oikean määrän, sillä Elit Gainer on rikastettu terveellisellä osalla kookosöljystä peräisin olevia MCT-rasvahappoja ja omega-3-rasvahapoilla. Kaikki tämä antaa sinulle parhaat olosuhteet lihasten optimaaliseen rakentamiseen.

Aminohappo L-glutamiini vahvistaa myös tätä hienoa seosta jopa 6 g:lla annosta kohti!

Elit Nutrition on vähintäänkin kehittänyt fantastisen hienon gainerin, joka on myös täysin laktoositon ja rikastettu ruoansulatusentsyymeillä.

Valmistaminen:

Kuinka shakeriin mahtuu yli 1000 laatukaloria?

Täytä ravistin 350 ml:lla vettä tai rasvatonta maitoa, lisää 4 kauhaa jauhetta ja ravista voimakkaasti 30 sekuntia. Lisää 200 ml nestettä ja ravista uudelleen, kunnes jauhe liukenee. Valmiina nautittavaksi palautumisen ja lihasten kasvun optimoimiseksi.

Vaihtoehtoisesti voit jakaa juoman kahteen annokseen päivän aikana á 2 kauhaa 2 kertaa päivässä 3-4 dl:aan vettä tai maitoa.

Koko:
5400g.


Sisältö Per. 100 g Per. annos (220 g)
Energia 451 kJ / 1885 kcal 4180 kJ / 1001 kcal
Rasva 11 g 24 g
joista tyydyttyneitä 6 g 14 g
Hiilihydraatit 63 g 138 g
- josta sokereita 20 g 44 g
Kuitu <1 g <1 g
Proteiini 25 g 55 g
Suola 0,3 g 0,66 g
L-glutamiini 2,7 g 6 g


Ainesosat: Maltodekstriini (maissista), LAKTOOSIton heraproteiinikonsentraatti (maidosta), dekstroosi, LAKTOOSIton MAITOproteiini-isolaatti (MAITO), kookosrasva (sisältää MCT-rasvahappoja), hydrolysoitu heraproteiini (maidosta), auringonkukkalesitiini, l-glutamiini, hedelmä- ja marjasekoitus (Vadelma, Mansikka, Goji-marja, Acai, Karpalo, Baobab, Kirsikka, Porkkana, Mustikka, Papaija, Guava) Aromit, entsyymit (proteaasi, laktaasi), makeutusaineet: Aspartaami, Asesulfaami-K. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Väriaine: rasvaton kaakaojauhe (suklaan maku), punajuurijauhe (mansikan maku).


Ei sisälläMaito
Ei sisälläPähkinät
Ei sisälläGelatiini
Ei sisälläKofeiini
Ei sisälläHiilihappo
Ei sisälläKala
KäyttötarkoitusPainon nousu
Koko2200 g
MuotoPulveri
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja