Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enervit Sport Carbo Flow, 400 g
Enervit Sport Carbo Flow, 400 g

1 / 2

Enervit Sport Carbo Flow, 400 g

29,90 €
Enervit Sport Carbo Flow on kätevä juoma, joka on kehitetty lataamaan kehoon energiaa ennen kovaa treeniä tai rankkaa kilpailua. Enervit Sport Carbo Flow on täydellinen tuote energian lataamiseen! Kehitetty sinulle, joka haluat pystyä kovaan ja inten
Lue lisää
Enervit Sport Carbo Flow on kätevä juoma, joka on kehitetty lataamaan kehoon energiaa ennen kovaa treeniä tai rankkaa kilpailua.
Enervit Sport Carbo Flow on täydellinen tuote energian lataamiseen! Kehitetty sinulle, joka haluat pystyä kovaan ja intensiiviseen treeniin pidemmän aikaa ja estämään maitohapon muodostumista parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tuote helpottaa maitohapon käsittelyä ja tarjoaa paremman hapenkuljetuksen lihaksiin ja aivoihin suorituskyvyn maksimoimiseksi.

  • Maitohappoa estävä
  • Helpottaa hapen kulkeutumista
  • Runsaasti hiilihydraatteja

Enervit Sport Carbo Flow sisältää sisältää kaakaoflavonoideja, jotka auttavat tekemään verisuonista ja hiussuonista joustavampia, jotta ne laajenevat helpommin kovan harjoituksen aikana. Tämä prosessi edistää kehon verenkiertoa, mikä puolestaan edistää hapen ja ravinteiden kulkeutumista työskenteleviin lihaksiin.

Tämä tuote on myös täynnä hitaita hiilihydraatteja, mikä auttaa optimoimaan energialatauksen ja maksimoimaan suorituskyvyn.


Annostusehdotus: yksi annos (2 mitallista) päivässä viikon ajan ennen kilpailua/maksimi suoritusta ja yksi annos 2 tuntia ennen kilpailua.

Sisältö: 1 annos RDI 100 g
Energia 208 kcal 364 kcal
881 kJ 1546 kJ
Proteiini 1,9 g 3,3 g
Hiilihydraatti 48 g 84 g
- josta sokereita 44 g 77 g
- josta tärkkelystä 4,2 g 7,3 g
Rasva 0,9 g 1,6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0,6 g 1 g
Suola 0,37 g 0,65 g
Tiamiini 0,66 mg 60% 1,16 mg
Kaakaoflavonoidit 400 mg 702 mgAnnostusehdotus:   Jauhe (57 g) liotetaan 150-200 ml:aan vettä tai maitoa ja sekoitetaan hyvin.   Vaihtoehto 1: Nauti treenijaksolla yksi annos päivässä kahden viikon ajan. Vaihtoehto 2: Nauti kaksi annosta päivässä viikon ajan ennen kestävyyssuoritusta.  

Ainesosat
:
  isomaltuloosi,  kaakaojauhe   (vähärasvainen, 8,3% flavonoidien polymeroitumisaste 1-10), maltodekstriini, happamuudensäätöaine   (kaliumkarbonaatti), sakeuttamisaine   (selluloosakumi), aromit, suola, tiamiinihydrokloridi  

Allergiatiedot:
  Valmistettu tehtaalla, joka käsittelee myös viljaa ja gluteenia, munia, soijapapuja, maitoa ja pähkinöitä. Tuotetta tulisi käyttää osana monipuolista ruokavaliota.
Ei sisälläBeta-alaniini
Koko400 g
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja