Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 27

    %

GAAM DAA 120 caps
GAAM DAA 120 caps

1 / 2

GAAM DAA 120 caps

11

-27%

15 €
GAAM DAA on tuote, joka tukee hormoneja ja lisää hyvinvointia. Tuote sisältää D-asparagiinihappoa (DAA), jonka on osoitettu lisäävän kehon omaa testosteronia 40 %. Optimaalinen testosteronitaso vaikuttaa kehoon erittäin myönteisesti muun muassa lisät
Lue lisää
GAAM DAA on tuote, joka tukee hormoneja ja lisää hyvinvointia. Tuote sisältää D-asparagiinihappoa (DAA), jonka on osoitettu lisäävän kehon omaa testosteronia 40 %.
Optimaalinen testosteronitaso vaikuttaa kehoon erittäin myönteisesti muun muassa lisäten hyvinvointia ja lihasten kasvua. Tämän tärkeän hormonin puute tai matala taso johtaa usein psykologisiin ongelmiin ja rasvan varastointiin.
  • Luonnollisesti lisääntynyt testosteroni
  • Kelatoitunut kalsiumiksi
  • Lisääntynyt hyvinvointi
  • Lihasten kasvu

Optimoi tuloksesi GAAM DAA:lla!

Ottamalla D-asparagiinihappoa parannat fyysistä ja henkistä suorituskykyäsi. Se on edelleen yksi suosituimmista lisäravinteista testosteronin lisääjien kategoriassa, vaikka se onkin ollut käytössä jo yli 10 vuotta. GAAM DAA on kelatoitu mineraalikalsiumiin optimaalisen imeytymisen varmistamiseksi.

DAA:n on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu lisäävän testosteronin ja luteinisoivan hormonin (LH) tasoja. Yhdistä tuote rohkeasti GAAM Ecdysteroneen saadaksesi vieläkin paremman kokonaisvaikutuksen!

Annostus:
Ota 6 kapselia päivän ensimmäisen aterian yhteydessä.
SisältöPer 6 kapselia
D-asparagiinihappo3920 mg
Kalsium590 mg (74% DRI)

Ainesosat: D-asparagiinihappo-kalsiumkelaatti, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen kasvismagnesiumsuolat, kapseli: gelatiini (nauta), väriaine: titaanidioksidi.
KäyttötarkoitusKasvata lihaksia
KäyttötarkoitusVoi hyvin
Koko120 kapselia
MuotoKapseli

Tuotetiedot

EAN 7350077753440
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja