Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

GAAM Health Series GABA 100 caps
GAAM Health Series GABA 100 caps

1 / 2

GAAM Health Series GABA 100 caps

9,70

-25%

13 €
Rauhoita hermostoa ja optimoi mielenterveytesi GAAM Health Series -sarjan GABA-ravintolisän avulla! GAAM Health Series on laajentanut uuteen GABA-muotoon. Ravintolisä, jolla on ensisijaisesti rauhoittava vaikutus sinulle, jolla on hermostuneisuutta
Lue lisää
Rauhoita hermostoa ja optimoi mielenterveytesi GAAM Health Series -sarjan GABA-ravintolisän avulla!

GAAM Health Series on laajentanut uuteen GABA-muotoon. Ravintolisä, jolla on ensisijaisesti rauhoittava vaikutus sinulle, jolla on hermostuneisuutta tai uniongelmia. 


  • Alentaa aktiivisuustasoa
  • Rauhoittaa hermostoa
  • Hidastava ominaisuus
  • Helpottaa palautumista

Mikä on GABA?

GABA on lyhenne gamma-aminovoihaposta (Gamma-aminobutyric acid). Se on voihappo ja tärkein hermostoa hidastava välittäjäaine rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi. GABA auttaa sinua saamaan hermostosi tehokkaasti tasapainoon ja minimoimaan erilaisia oireita, kuten stressiä ja ahdistusta. . 


Kuinka GABA toimii?

Jotta aivojen signaalit voidaan lähettää tarkalleen sinne, minne niiden on tarkoitus mennä, on GABA tässä tapauksessa estävä aine, joka auttaa estämään läheisten hermojen aktivoitumisen vääristä signaaleista. Kuvittele, että olet menossa vessaan keskellä yötä ja haluat sytyttää lampun wc:ssä, mutta et sytyttää kaikkia lamppuja koko talossa. Jos näin tapahtuu, on olemassa vaara, että sulake ylikuumenee ja kohta sinulla ei ole valoa lainkaan ... Samanlainen skenaario voi tapahtua aivoissa, jos GABA-tasot eivät ole riittävän korkeat. 


Annostusohje: 
Ota 1–2 kapselia päivittäin, ennen nukkumaanmenoa ja tyhjään vatsaan. 

Määrä: 
100 kapselia. 


Sisältö Per 1 kapseli
GABA500 mg

Ainesosat: 4-aminobutaanihappo (GABA), täyteaineet: piidioksidi, magnesiumstearaatti, kapseli: liivate (naudasta), väriaine: titaanidioksidi.

Allergiatiedot: Voi sisältää jäämiä maidosta, KAURASTA, KANANMUNASTA, KALASTA ja SOIJASTA.
KäyttötarkoitusVoi hyvin
KäyttötarkoitusEnergia
Koko100 caps
MuotoKapseli

Tuotetiedot

EAN 7350077752450
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja