Muistivaahdon akupainosyynyn voittaja Euroopassa paras 2018

Muistivaahdon akupainosyynyn voittaja Euroopassa paras 2018
Lähetä ystävälle
€ 40
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-4 työpäivää

Tuotteen myy White Lotus Anti Aging

Lisää kauppiaalta White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta White Lotus Anti Aging. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.

white lotus EuroMat akupressure tyyny - huippulaatuinen akupressure tyyny - käsintehty Euroopassa, EU-standardien mukainen tyyny, siinä on muistivaahto, ei liimaa, ei väriaineita, ei-allergeeninen. AKUPUNKTURISTIINTIEN NIMENÄTYT TYÖTÄ Sinulle 


The White Lotus Acupressure mat which accompanies this pillow has just won Best Acupressure mat 2016, 2017 and 2018

Nämä palkinnot tunnetaan Saksassa ja ovat samankaltaisia ​​kuin mitä Magazine-tuotearvioita. Matot arvioitiin muun muassa materiaalien laadun, muovipiikkien suunnittelun ja myynnin jälkeisen asiakaspalvelun perusteella.


• VAIKUTTAVA - 1944 piikkiä acupressure-tyynyssä. Se oli tarkoituksella suunniteltu säätelemään endorfiineja lisäämään energiatasoa, poistamaan stressiä, unihäiriöitä, jännittyneitä lihaksia, päästä eroon pään ja niskakipuista.

• SUURET - Valmistettu Euroopassa heidän fyysinsä mukaiseksi; joten se peittää pääsi parempaan vaikutukseen. Sen koko on 28 x 24 cm

• SAFE-piikit on valmistettu elintarvikepakkauksesta, ei ABS-muovista. Liimaa ei käytetä piikkien kiinnittämiseen mahdollisten allergioiden välttämiseksi. Puuvilla on värjätty vain ei-allergeenisella väriaineella.

• COMFORTABLE - Ainoa akupressuripatja, joka on tehty ainutlaatuisesta muistivaahdosta, jonka avulla voit muodostaa yksilöllisen kaulasi ja päänsä paremmin.

• EETTISET - Kaikki eurooppalaiset materiaalit, jotka on valmistettu tekstiilitodistusten mukaisesti sekä puuvillan että vaahdon osalta.


Euro-akupressuretyyny on ensimmäinen acupressure-tyyny, joka on luotu erityisesti eurooppalaiselle asiakkaalle ja valmistettu kokonaan Euroopassa EU-materiaaleista ja eurooppalaisten standardien mukaisesti. Eurooppalaiset laatustandardit ovat täysin erilaisia ​​kuin useimmissa Aasian akupunktiotyynyissä. Tämä akupunktiotyyny on ainoa, joka sisältää muistivaahtoa sopimaan paremmin niska- ja päänmuotoihisi. Tyynynpiikit ovat elintarvikelaatuista, ei ABS-muovia. Ne liitetään puuvillaan ilman liimaa potentiaalisesti myrkyllisten liimojen käytön välttämiseksi.


Akupressiimatto tutkittiin ja luotiin alun perin Venäjällä 1970-luvulla. Sitten sitä käytettiin laajasti moniin sairauksiin ja terveystiloihin. Tutkimus väittää, että se tuottaa vaikutusta stimuloimalla endorfiinien tuotantoa. Sitä voidaan käyttää helposti, mutta tehokkaasti kotona parantamaan ihmisen monia näkökohtia. Acupressure-maton ja tyynyn edut ovat seuraavat, se säätelee endorfiineja lisäämään energiatasoa, poistamaan stressiä, ratkaisemaan huonojen nukkumis-, jännittyneiden lihasten, olka-, pään- ja niskakipuiden ongelmat.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 8 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 4 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 2 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »