Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Octorig Tactical, Crossfit rig

1 / 1

Octorig Tactical, Crossfit rig

10135 €
Ramen är en kombination av 2 OctoRig-åttkanter, som är förenade med varandra med flera nivåer. Strukturen kan användas för tävlingar, skapande av olika hinderbanor eller cirkelträning i grupper upp till 20 personer. Denna ram ger upp till 8 platser f
Lue lisää

Ramen är en kombination av 2 OctoRig-åttkanter, som är förenade med varandra med flera nivåer. Strukturen kan användas för tävlingar, skapande av olika hinderbanor eller cirkelträning i grupper upp till 20 personer.

Denna ram ger upp till 8 platser för säkert arbete med bar (vikt) - för huk eller bänkpress, 16 platser för pull-ups med smalt och brett grepp, långsträckt monkey bar med jämna fall för att träna uthållighet och grepp. Delar av monkey baren är placerade med olika vinklar; som gör det möjligt att diversifiera träningsprocessen och göra den tillgänglig för idrottare med olika kondition.

Ramens centrala pelare är 3,44 m höga; tack vare detta kan ett träningsområde ordnas med rep eller ringar. Dessutom kan strukturen utökas med övrig utrustning så som balkar, plattformar, repfästen, väggkulmål, samt en bred uppsättning tillbehör för träning i "Ninja Warrior" -stil.

Element Fitness erbjuder möjligheten att anpassa och designa alla träningsramar efter egna önskemål och färgval. Vill du designa din egen rigg och färgsätta den? Kontakta vår kundtjänst på nummer 0771-407060 eller mejla till info@traningsmaskiner.com så hjälper vi dig.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .