Palaa ylös
Olimp Redweiler
Olimp Redweiler

1 / 2

Olimp Redweiler

53,90
54 €
Olimp RedWeiler on puhdasta voimaa harjoittelijoille! RedWeiler voi antaa sinulle äärimmäisen fokuksen harjoittelun aikana, ja se voi lisätä kestävyyttä ja pumppia. RedWeiler uusi PWO Olimp Sport Nutritionilta Olimp Redweiler voi antaa sinull
Lue lisää
Olimp RedWeiler on puhdasta voimaa harjoittelijoille! RedWeiler voi antaa sinulle äärimmäisen fokuksen harjoittelun aikana, ja se voi lisätä kestävyyttä ja pumppia.

RedWeiler uusi PWO Olimp Sport Nutritionilta

Olimp Redweiler voi antaa sinulle:

  • Teho, pumppi ja kestävyys
  • Jopa 80 annosta purkissa
  • Verraton vaikutus maksimaalisella fokuksella
  • Keskushermoston aktivoituminen ja motivaation parantuminen

Olimp RedWeiler on puhdasta voimaa sinulle, joka harjoittelet! RedWeiler voi antaa sinulle äärimmäisen fokuksen harjoittelun aikana, ja se voi lisätä kestävyyttä ja pumppia.

Armageddon Pump -tuote maksimaaliseen pumppiin

Armageddon Pump Formula sisältää sitrulliinia ja arginiinia, jotka molemmat osallistuvat verisuonia laajentavan NO:n (typpioksidi) synteesiin, jonka vaikutuksena on enemmän ravintoa ja happea lihaksille, pumpille ja viime kädessä lisääntyneelle lihasmassalle.
Natriumsitraattia on lisätty nesteytyksen optimoimiseksi, mikä lisää lihasten kokoa ja estää kuivumista.
Komponenteilla on korkea imeytyminen maha-suolikanavasta, mikä parantaa vaikutusta. Yhteenvetona voidaan todeta, että tuote sisältää aineita, jotka lisäävät verenkiertoa ja tarjoavat jäännöstuotteiden tehokkaan kuljetuksen soluista elimiin ja lihaksiin.

Berserkerin Performacne Blend - Voi lisätä maksimaalista voimaa harjoittelun aikana tarjoamalla substraatin ATP:n tuotantoon (ATP on solujen energiamolekyyli), fosfaattikuljettimen ja joukon aineita, jotka varmistavat solunsisäisen ympäristön vakauden. Berserkerin Performance Blend sisältää tuplamäärän fosfaattia estääkseen haitalliset muutokset solunsisäisessä ympäristössä, mikä johtaa stabiiliin ja korkeaan ATP-synteesiin. Sisältää fosfaattiryhmän kuljettajan ATP:n tehokkaaseen tuotantoon ja beta-alaniinin ja kreatiinin synergiseen vaikutukseen, mikä voi parantaa työskentelevien lihassolujen vaikutusta ja pääsyä niihin. Kahden kreatiinimuodon käyttö pidentää imeytymisen aikaa lihassoluihin. B-vitamiinit ovat vastuussa rasvan ja hiilihydraattien tehokkaasta käytöstä energialähteenä harjoittelun aikana.

Red FURY Matrix - voi lisätä keskittymistä ja motivaatiota. Red FURY Matrix sisältää ainesosia, jotka stimuloivat ja motivoivat ennen kovimpia harjoituksia ja voivat auttaa parantamaan mielialaasi, keskittymiskykyäsi ja motivaatiotasi. Se myötävaikuttaa myös aineisiin, jotka voivat edistää rasvakudokseen varastoitujen energiavarojen vapautumista.

RedWeiler - on kehitetty ihmisille, jotka harjoittavat kehonrakennusta, voimaharjoittelua ja kestävyysharjoitusta, jossa suurin voima, keskittyminen ja fyysinen harjoittelu määräävät kehityksen.

Annostusehdotus:
1 kauha (18 g) sekoitetaan veteen. Suositeltua päivittäistä annosta ei pidä ylittää.


Koko:
480g

ARMAGEDDON PUMP FORMULA 7053 mg
Arginiinialfaketoglutaraatti (AAKG) 3300 mg
Natriumsitraatti 1500 mg
B6-vitamiini 2,8 mg
BERSERKERS PERFORMANCE BLEND 7620 mg
Beta-alaniini 3300 mg
Kreatiinimonohydraatti 2250 mg
Trikreatiinimalaatti 1050 mg
Kalsiumfosfaatti 969 mg
Niasiini 48 mg
B1-vitamiini 2,76 mg
RED FURY MATRIX 780 MG
L-tyrosiini 450 mg
Kofeiini 300 mg
Cayenne-pippuriuute 21 mg
Piperiini 9 mg


Ainekset : beta-alaniini, L-arginiini-alfa-ketoglutaraatti, sitrulliinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, natriumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kreatiinimalaatti, kalsiumfosfaatti, aromit, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), L-tyrosiini, kofeiini, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi), nikotiiniamidi-niasiini, cayenne-pippuriuute (Capsicum annum L.), mustapippuriuute (Piper nigrumL.), Bioperine.

Koko480 g

Tuotetiedot

EAN 5901330034428
Valmistajan tuotenumero 5901330034428
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja