Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ruotsalainen penkki CN-M2 Mini, Mastercare

Ruotsalainen penkki CN-M2 Mini, Mastercare
Ruotsalainen penkki CN-M2 Mini, Mastercare
Ruotsalainen penkki CN-M2 Mini, Mastercare
Ruotsalainen penkki CN-M2 Mini, Mastercare
Ruotsalainen penkki CN-M2 Mini, Mastercare
669 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  3-10 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja SportGymButiken.se

Seuraa tuotteen hintaa

Mastercare - Ruotsalainen terveyspenkki!
Mastercare Mini on tehokas väline selkäongelmien käsittelyyn kotona, ja muotoilussa on otettu erityisesti huomioon sen sopivuus pienikokoisille ihmisille tai lapsille.
Mastercaren ruotsalainen Mini-penkki on väline, joka auttaa sinua lievittämään kipua selässä, niskassa, olkapäissä ja polvissa sekä muunlaisissa nivelten ja lihasten kulumissa.

Yksi Suomen ja muiden maiden tavallisimmista terveysongelmista on kipu ja muunlaiset ongelmat selässä sekä sen lähialueilla. Henkilö, joka on riskivyöhykkeellä tai on jo kärsinyt kivuista, voi kärsiä ongelmista monista erilaisista syistä johtuen, mutta tavallisimpia syitä ovat raskas työ, onnettomuuteen joutuminen tai liian kova treenaus, mutta kivut voivat myös johtua jatkuvasta paikallaan istumisesta ja/tai ylipainosta.

Vain muutaman minuutin harjoittelu päivässä maaten joko selällään tai mahallaan Mastercare Mini -laitteessa voi tehdä suuren eron elämääsi sekä käsittelemällä jo olemassa olevia haittoja kuormituksesta että muita kipuja ja ennaltaehkäistä niiden muodostumista. Sopii erityisesti henkilöille, jotka ovat juuri nyt riskivyöhykkeellä.

Mastercare Mini on helppokäyttöinen laite, jossa on ammattilaiskäyttöön sopiva ja kompakti muotoilu, mutta se on myös kannettava ja koottava siistiä kotona säilyttämistä varten tai jos otat sen mukaasi jonnekin. Penkissä on ainutlaatuinen rakenne, jossa on liikkuva makuualusta, joka muuttaa oman vartalon painon vetovoimaksi ja keventää nivelien ja ruumiinosien painoa jo vähäisellä kaltevuudella.

 • Kaltevuus lähes 15°
 • Turvalukitus
 • Hyvin pehmustetut selkä- ja jalkatuki korkeinta mahdollista mukavuutta varten
 • Sopii henkilölle, jonka mitta on 135-215 cm
 • Kestää 100 kg:n maksimikuormituksen
 • Kehitelty yhteistyössä lääkärien sekä fysioterapeuttien kanssa

Yksinkertainen kasata kokoon käytännöllistä säilytystä varten Löydät ohjeesta erittäin yksityiskohtaiset kuvaukset penkin toiminnoista, turvamääräyksistä ja harjoitusohjelmista.
KokoontaitettavaKyllä
Korkeus(kokoon taitettuna) 124 cm
Leveys(kokoon taitettuna) 21 cm
Materiaaliteräs
Max. käyttäjäpaino100 kg
Paino19 kg
Syvyys(kokoon taitettuna) 53 cm
Värimusta
Yleistä2 vuoden takuu.
CE-sertifioitu. Lue käyttöohjeista, milloin ja miten penkkiä pitäisi käyttää ja miten ei.

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Noutamattomien pakettien tapauksessa pidätämme oikeuden veloittaa sinulta palautuskuljetuksen ja käsittelyn kustannukset. Sinulta veloitetaan aiheutuneet kustannukset, vähimmäismaksu 29.9 EUR. Paluu on ruotsalaiseen osoitteeseen.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .