Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional, 920 g
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional, 920 g

1 / 2

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional, 920 g

25,90 €
100% Whey Protein Professional on todella laadukas proteiini, jossa on yhdistelmä herakonsentraattia ja hera-isolaattia. 100% Whey Protein Professional on todella laadukas proteiini, jossa on yhdistelmä herakonsentraattia ja hera-isolaattia. Tuo
Lue lisää
100% Whey Protein Professional on todella laadukas proteiini, jossa on yhdistelmä herakonsentraattia ja hera-isolaattia.
100% Whey Protein Professional on todella laadukas proteiini, jossa on yhdistelmä herakonsentraattia ja hera-isolaattia.

Tuotteella voi myös olla muita hyviä etuja, kuten:
  • Lisääntynyt palautuminen ja lihasten rakentaminen.
  • Todennäköisesti maailman parasta heraproteiinia.
  • Korkea proteiinipitoisuus.
  • Todennäköisesti maailman maukkain proteiini.
  • Aspartaamivapaa.

Ravintoproteiinit ovat typen ja välttämättömien aminohappojen lähde, jota keho tarvitsee kudosten kasvuun ja ylläpitoon. Siksi 100-prosenttinen heraproteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitämistä sekä oikean luumassan ylläpitämistä.*

Maidon heraproteiini on niin sanottu täydellinen proteiini, koska se antaa keholle kaikki tarvittavat aminohappotyypit, mukaan lukien 9 aminohappoa, joita keho ei pysty tuottamaan ja jotka on saatava ruokavalion kautta (jotka ovat: histidiini, isoleusiini, leusiini, lysiini, metioniini, Fenyylialaniini, treoniini, tryptofaani, valiini). 100% Whey Protein Professional sisältää enemmän komponentteja:"Aminohappomatriisin", joka tarjoaa suosittuja ylimääräisiä aminohappoja, nimittäin L-leusiinia, L-glutamiinia ja tauriinia. Koostumuksemme sisältää myös ruuansulatusentsyymiseosta, joka koostuu papaiinista ja bromelaiinista!

* Nämä väitteet on hyväksynyt Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen.

Koko:
920 g - 30 annosta
2350 g - 78 annosta
Ravintoarvo/kauhallinen (30g)

Sisältö1 annos% RDI:stä
Energia117kcal
Proteiini22 g44%
Rasva1,5 g2%
Hiilihydraatit3,8 g1%
Natrium43mg2%
Kalium133mg4%


Ingredients:
Ultrafiltered whey protein concentrate containing lactoglobin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobin protein fractions, cocoa, cappuccino flavor, L-glutamine, acesulfame-K, sucralose, digestive enzyme matrix: pepsin, Aminogen.

Koko920 g
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä