Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Scitec Nutrition Amino Magic 500 g
Scitec Nutrition Amino Magic 500 g
Scitec Nutrition Amino Magic 500 g
Scitec Nutrition Amino Magic 500 g

1 / 4

Scitec Nutrition Amino Magic 500 g

25,52 €
Scitecin Amino Magic on täydellinen sinulle, joka haluat saada täydellisen aminokoostumuksen, joka antaa sekä energiaa että lihasmassaa. Scitecin Amino Magic on täydellinen sinulle, joka haluat saada täydellisen aminokaavan, joka antaa sekä energiaa
Lue lisää
Scitecin Amino Magic on täydellinen sinulle, joka haluat saada täydellisen aminokoostumuksen, joka antaa sekä energiaa että lihasmassaa.
Scitecin Amino Magic on täydellinen sinulle, joka haluat saada täydellisen aminokaavan, joka antaa sekä energiaa että lihasmassaa.

Amino Magicin edut voivat olla:
  • BCAA: t ja valitut aminohapot
  • L-karnitiinin energiatehokkuus
  • Parantunut bioperiinin imeytyminen
  • Ei sisällä sokeria
  • Täydellinen tehonlisääjä

AMINO MAGIC sisältää välttämättömiä aminohappoja (BCAA), glutamiinia, typpioksidia (NO), arginiinia, lysiiniä, ornitiinia ja tauriinia aminohappojohdannaisen L-karnitiinin kanssa. Haarautuneen ketjun aminohapot (BCAA: t) ovat tärkeä ryhmä proteinogeenisiä aminohappoja, joiden osuus proteiinisynteesissä on 35% välttämättömistä aminohapoista. Noin 60% kehon vapaasta aminohaposta koostuu glutamiinista, joka on tärkeää intensiivisen liikunnan aikana. Arginiini on typpioksidin (NO) edeltäjä ja välttämätön kreatiinin synteesille. Koostumuksemme on suunniteltu edistämään parasta mahdollista lihasten kasvua.

Annostusehdotus:
Sekoita annos 500 ml:aan vettä ja ravista voimakkaasti 30 sekuntia. Anna juoman seistä jonkin aikaa, mikä parantaa liukenemista! Ota yksi annos ennen harjoittelua, sen aikana ja sen jälkeen. Myös muita annoksia voidaan ottaa.

Maut:
Appelsiini, omena

Koko:
500 g - 25 annosta
Sisältö annosta kohti, 1 kauha (20 g)
Energia 12 kcal
Hiilihydraatit 3 g
josta sokerit 0 g
Glutamiini 5000 mg
Tauriini 2000 mg
L-leusiini 1500 mg
L-arginiini 1000 mg
L-karnitiini 1000 mg
L-isoleusiini 750 mg
L-valiini 750 mg
L-lysiini-HCl 500 mg
L-ornitiini-HCl 500 mg
Tukikompleksi 10 mg
Bioperiini
Naringiini


Ainekset Omena:
L-glutamiini, maltodekstriini, sitruunahappo, tauriini, L-leusiini, L-arginiiniemäs, L-karnitiini-L-tartraatti, L-isoleusiini, L-valiini, L-lysiiniemäs, L-ornitiini, asesulfaami K, aspartaami, sukraloosi, Bioperine® (piperiini), naringiini 98%, luonnolliset ja keinotekoiset aromit (omena), väriaineet (keltainen, ruskea).
Ainesosat Appelsiini : L-glutamiini, maltodekstriini, sitruunahappo, tauriini, L-leusiini, L-arginiiniemäs, L-karnitiini-L-tartraatti, L-isoleusiini, L-valiini, L-lysiiniemäs, L-ornitiini, asesulfaami K, sukraloosi, Bioperine ® (piperiini), naringiini 98%, luonnolliset ja keinotekoiset aromit (appelsiini) värit (oranssi).


Koko500 g
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä