Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Scitec Nutrition BCAA Xpress 700 g
Scitec Nutrition BCAA Xpress 700 g
Scitec Nutrition BCAA Xpress 700 g
Scitec Nutrition BCAA Xpress 700 g

1 / 4

Scitec Nutrition BCAA Xpress 700 g

34,32 €
BCAA-aminohapot, jotka ovat helppoliukoisia ja hyviä. Voi edistää lihasten kasvua ja nopeuttaa palautumista. Haarautuneet aminohapot, jotka menevät nopeasti lihaksiin. Scitec Nutrition BCAA Xpress sisältää vapaita ja helposti liukenevia aminohappoj
Lue lisää
BCAA-aminohapot, jotka ovat helppoliukoisia ja hyviä. Voi edistää lihasten kasvua ja nopeuttaa palautumista. Haarautuneet aminohapot, jotka menevät nopeasti lihaksiin.
Scitec Nutrition BCAA Xpress sisältää vapaita ja helposti liukenevia aminohappoja, jotka maistuvat hyvältä. BCAA:lla on kyky edistää lihasten kasvua ja nopeuttaa palautumista. Haaraketjuiset aminohapot ovat pilkottuja ja menevät nopeasti lihaksiin.

Tuotteella voi olla muitakin etuja, kuten:
  • Parantaa proteiinisynteesiä.
  • Parempi liukoisuus ja maku.
  • Puhdasta energiaa lihaksillesi.
  • Parannettu palautuminen.


Puhdasta energiaa lihaksillesi!


Haarautuneen ketjun aminohapot ovat tärkeitä sekä tiukassa mielessä, toisin sanoen kehomme ei pysty tuottamaan niitä - että siksi, että lihakset kuluttavat ne ensin stressin, kuten liikunnan tai optimaalisen ravitsemuksen, aikana.

Leusiini on yksi välttämättömistä aminohapoista, joka kuuluu BCAA-ryhmään. Huippumodernit tieteelliset tulokset osoittavat, että leusiini on yksi välttämättömistä aminohapoista, koska se stimuloi suoraan lihasten proteiinisynteesiä - korkeat leusiinipitoisuudet kehossa ovat merkki lihasten rakentumisesta. Leusiini edistää palautumista ja suojaa lihaskudosta hajoamiselta (antikatabolinen vaikutus). Leusiinin on todettu olevan hyödyllinen silloinkin, kun kokonaisproteiinien saanti on suuri, ja myös silloin, kun yhdistät sen nopeasti imeytyviin proteiinipirtelöihin.

Lihakset voivat käyttää BCAA:ta myös energiana suorittaessaan suuritehoista toimintaa, ja siksi ne vaikuttavat myös antikatabolisesti.

Annostusehdotukset:
Sekoita 1 annos päivässä (7 g) 300 ml vettä tai muuhun suosikkijuomaan ja ravista voimakkaasti! Käytä ennen harjoittelua, sen aikana tai sen jälkeen tai milloin tahansa muuna ajankohtana, kuten ennen nukkumaanmenoa. Anna juoman seistä hetki jotta varmistetaan paras liukuvuus!

Koko:
700g.
Ravintosisältö / annos (7 g)
L-leusiini 2500 mg
L-isoleusiini 1250 mg
L-valiini 1250 mg


Omena: L-leusiini, happamuudensäätöaine (vedetön sitruunahappo), L-isoleusiini, L-valiini, aromi (omena), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), dekstroosi, mallasuute ( OHRASTA ), väri (riboflaviini)

Cola-lime : L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, aromi (kola), happamuudensäätöaine (vedetön sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (E 150d)

Vaaleanpunainen limonadi: L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, happamuudensäätöaine (vedetön sitruunahappo), aromi (vaaleanpunainen limonadi), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (punajuuri).

Luonnollinen: L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini

Päärynä: L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, aromi (päärynä), happamuuden säätö (DL-omenahappo, vedetön sitruunahappo), paksuntimet (ksantaanikumi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K)

Mango: L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, aromi (mango), happamuuden säätö (DL-omenahappo), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (Sunset Yellow FCF*)

Meloni : L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, maku (meloni), happamuuden säätö (DL-omenahappo), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (riboflaviini, Sunset Yellow FCF*)

Veriappelsiini : L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, maku (veriappelsiini), happamuudensäätöaine (DL-omenahappo), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (punajuurimehu, kurkuma, karmiini*)

* Voi vaikuttaa kielteisesti lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen


Koko700 g
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä