Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 23

    %

Scitec Nutrition EAA + Glutamine 300 g
Scitec Nutrition EAA + Glutamine 300 g

1 / 2

Scitec Nutrition EAA + Glutamine 300 g

15,33

-23%

20 €
Scitec Nutrition EAA + Glutamine tarjoaa arvokkaimmat aminohapot. Keho ei voi tuottaa itse välttämättömiä aminohappoja (EAA), ja ne on saatava ruokavalion kautta. Näiden lisääminen ruokavalioon, etenkin harjoittelun aikana ja yhteydessä, on loista
Lue lisää
Scitec Nutrition EAA + Glutamine tarjoaa arvokkaimmat aminohapot.
Keho ei voi tuottaa itse välttämättömiä aminohappoja (EAA), ja ne on saatava ruokavalion kautta. Näiden lisääminen ruokavalioon, etenkin harjoittelun aikana ja yhteydessä, on loistava tapa varmistaa, että kehossasi on optimaalinen määrä rakennuspalikoita, aminohappoja!

  • Vegaaninen koostumus
  • Glutamiinilla rikastettu
  • Suuri annos BCAA:ta
  • Sokeriton


Runsaasti BCAA:ta ja välttämättömiä aminohappoja


Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat välttämättömiä, ja niiden osuus lihaproteiinissa on noin 35% välttämättömistä aminohapoista. Scitec Nutrition EAA + Glutamine sisältää suuren annoksen BCAA:ta (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini). Plus runsas annos L-glutamiinia.

Annostusehdotus:
Sekoita yksi annos (9 grammaa) 500 ml:aan vettä päivittäin.

Koko:
300 g - 33 annosta.
Annostus: 9 g (2 kauhaa)
9 g 9 g
Välttämättömät aminohapot 4250 mg L-lysiini-HCl 50 mg
josta L-lysiini 40 mg
BCAA 4000 mg L-metioniini 50 mg
L-leusiini 1300 mg L-fenyylialaniini 50 mg
L-isoleusiini 1500 mg L-Treoniini 50 mg
L-Valiini 1200 mg L-glutamiini 2000 mg
L-histidiini 50 mg

Ainekset:

Meloni-kola: L-glutamiini, L-isoleusiini, maut (vesimeloni, kola, mansikka), L-valiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri [sulfiittiammoniakkikaramelli (rikkidioksidi)], L-histidiini, L-lysiini HCl, L-metioniini, L-fenyylialaniini, L-treoniini.

Vaaleanpunainen limonadi: L-glutamiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), L-isoleusiini, L-leusiini, L-valiini, maku (vaaleanpunainen limonadi), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (punajuuripunainen), L-Histidiini, L-lysiini-HCl, L -Metioniini, L-fenyylialaniini, L-treoniini.

Kirsikka-lime: L-glutamiini, L-isoleusiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), L-leusiini, L-valiini, maut (kirsikka, sitruuna), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), L-histidiini, L-lysiini-HCl, L-metioniini, L -Fenyylialaniini, L-treoniini. Väri (Ponceau 4R *).

Mango: L-glutamiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), L-isoleusiini, L-leusiini, L-valiini, maku (mango), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), L-histidiini, L-lysiini-HCl, L-metioniini, L-fenyylialaniini, L-Treoniini. Väri (tartratsiini*. Sunset Yellow FCF *).

* Voi vaikuttaa kielteisesti lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Allergiatiedot: Saattaa sisältää pieniä määriä MAITOA, MUNIA, SOIJAA, MAAPÄHKINÖITÄ, PÄHKINÖITÄ, selleriä, KALAA ja ÄYRIÄISIÄ.

Ei sisälläGluteeni
Ei sisälläLaktoosi
Ei sisälläPähkinät
Ei sisälläSoija
Ei sisälläSokeri
Ei sisälläMaito
Ei sisälläKananmuna
Ei sisälläGelatiini
Ei sisälläAspartaami
Ei sisälläMaitoproteiini
Ei sisälläPalmuöljy
KäyttötarkoitusKasvata lihaksia
KäyttötarkoitusTule vahvaksi
MuotoPulveri
RuokavalioVegan

Tuotetiedot

EAN 5999100016194
Valmistajan tuotenumero 82027010100
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja