Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Scitec Nutrition Jumbo, 2,86 kg
Scitec Nutrition Jumbo, 2,86 kg

1 / 2

Scitec Nutrition Jumbo, 2,86 kg

39,90 €
JUMBO tarkoittaa suurta! JUMBO tarkoittaa vahvaa! JUMBO-shake, joka käytännössä takaa, että järjestelmässäsi on tarpeeksi ravintoaineita edistymiseen.JUMBO tarkoittaa suurta! JUMBO tarkoittaa vahvaa! On tieteellinen tosiasia, että ihmisillä on kyky y
Lue lisää
JUMBO tarkoittaa suurta! JUMBO tarkoittaa vahvaa! JUMBO-shake, joka käytännössä takaa, että järjestelmässäsi on tarpeeksi ravintoaineita edistymiseen.
JUMBO tarkoittaa suurta! JUMBO tarkoittaa vahvaa! On tieteellinen tosiasia, että ihmisillä on kyky yliarvioida todellinen ravintosisältö lihasten rakentamisen yhteydessä. Toisin sanoen he syövät vähemmän kuin luulevat ja mitä uskovat tarvitsevansa tasaista ja merkittävää menestystä varten!

  • 55 g proteiinia annosta kohden
  • Nopeita sekä hitaita hiilihydraatteja
  • Sisältää heraproteiinia
  • Lisätty aminohappoja
  • Tarkoitettu erityisesti hardgainerseille (heille, joilla on vaikeuksia lisätä painoa)
  • Ei keinotekoisia makeutusaineita
  • Kehittynyt kreatiinimatriisi

Kaikki etsivät ihmelääkettä ja jättävät huomiotta sen tosiasian, että mikään ei ole voimakkaampaa kuin oikean kokonaiskalorimäärän, energiaa antavien hiilihydraattien ja lihaksia rakentavan proteiinin jatkuva kulutus. Yhdistä tämä siihen tosiasiaan, että monet urheilijat eivät investoi aikaa ja energiaa todistettuun tapaan pitää kirjaa ravinnonsaannistaan, ja ainoa käytännöllinen ratkaisu useimmille on luottaa JUMBO tyyppisen shaken käyttöön päivittäin, joka käytännössä takaa, että järjestelmässäsi on tarpeeksi ravintoaineita edistymiseen. 50 grammalla korkealaatuista proteiinia annosta kohti, suurella annoksella, sekä nopeasti että hitaasti vapautuvilla hiilihydraateilla, JUMBO parantaa merkittävästi yhtälön ravitsemuksellista puolta. JUMBO sisältää nopeasti vaikuttavaa heraproteiinia, ja soveltuu käytettäväksi ennen liikuntaa, sen aikana ja sen jälkeen, käänteentekevän tieteen ohjeiden mukaan ravinteiden sopivista käyttöajoista. Lisäksi säännöllisten kiinteiden elintarvikkeiden sisällyttäminen ruokavalioon tarkoittaa, että hitaasti hajoavat proteiinilähteet vapauttavat aminohappoja vereen useita tunteja (4-6), joten lisäravinteiden tulisi sisältää nopeita proteiinilähteitä, varsinkin jos haluat käyttää niitä rankemman treenin yhteydessä. JUMBO ei sisällä lainkaan makeutusaineita!

Annostusehdotus:
4 kukkurallista kauhallista (220 g) sekoitetaan 4 dl vettä tai maitoa, 1-2 kertaa päivässä, mieluiten heti treenin jälkeen ja/tai välipalana suurempien aterioiden välissä.

Koot:
2,86 kg.
Annostus : 220 g (4 kauhallista)
220 g RI% ** 100 g 220 g RI% ** 100 g
Energia 3394 kJ 40% 1546 kJ Proteiini 50 g 100% 23 g
808 kcal 368 kcal Suola* 0,26 g 4,3% 0,12 g
Rasva 6,9 g 9,9% 3,1 g Kuitu 1,0 g - <0,5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 1,6 g 8% 0,7 g
Hiilihydraatit 144 g 55% 65 g
josta sokeria 59 g 66% 27 g
NRV%*** NRV%*** NRV%*** NRV%***
Magnesium 59 mg 16% 27 mg 7% Kalium 365 mg 18% 166 mg 8%
220 g RI% ** 100 g 220 g RI% ** 100 g
"6-CARB" MATRIISI 149 g - 68 g JUMBO VALITUT AMINOHAPOT -matriisi 957 mg
Dekstroosi, Palatinose ™ (isomaltuloosi: hiilihydraatti, jolla on matala glykeeminen indeksi), kaurajauho, maltodekstriini, fruktoosi, vahamainen maissitärkkelys L-glutamiini (946 mg), L-alaniini (11 mg)
"JUMBO" LISÄAINESOSA MATRIISI 8803 mg - 4001 mg BCAA XPRESS 100% puhdas aminohappokompleksi 940 mg
Itse kehitetty CREA-BOMB-monikomponenttinen kreatiinimatriisi 5610 mg L-leusiini (500 mg), L-isoleusiini (220 mg), L-valiini (220 mg)
annos kreatiini : 4947 mg
Kreatiinimonohydraatti, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, Kre-Alkalyn ™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinipyruvaatti
Tukikompleksi 240 mg
HEMO-NO-matriisi 1056 mg Magnesiumkarbonaatti (235 mg), BioPerine® (5 mg)
L-arginiiniemäs (880 mg), L-ornitiini-HCl (88 mg), alfa-ketoglutaraattikalsium (88 mg)
* Suolapitoisuus riippuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista
** RI%: Keskimääräisen aikuisen vertailusaanti (8400 kj / 2000 kcal).
*** NRV%: Ravitsemukselliset viitearvot

Ainesosat:

Suklaa: Ultrasuodatettu heraproteiinitiiviste( maidosta , instantoitu soijalesitiinin kanssa ), dekstroosi, kaurajauho ( gluteeni ), Palatinose ™ (isomaltuloosi), maltodekstriini, fruktoosi, vähärasvainen kaakaojauhe (10-12%), vahamainen maissitärkkelys, kreatiinimonohydraatti, maku (suklaa), L-glutamiini, L-arginiiniemäs, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, magnesiumkarbonaatti, L-isoleusiini, L-valiin, alfa-ketoglutaraattikalsium, L-ornitiini HCl, Cre-Alkalyn ™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinipyruvaatti, L-alaniini, BioPerine® (Piper-hedelmäuute).

Vanilja: Ultrasuodatettu heraproteiinitiiviste ( maidosta , instantoitu soijalesitiinin kanssa ), dekstroosi, kaurajauho ( gluteeni ), Palatinose ™ (isomaltuloosi), maltodekstriini, fruktoosi, vahamainen maissitärkkelys, kreatiinimonohydraatt, maku (vanilja), L-glutamiini,L-arginiiniemäs, L-leusiini, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, magnesiumkarbonaatti, L-isoleusiini, L-valiini, väri (riboflaviini), alfa-ketoglutaraattikalsium, L-ornitiini HCl, Cre-Alkalyn ™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinipyruvaatti, L-alaniini, BioPerine® (Piper-hedelmäuute).

Mansikka: Ultrasuodatettu heraproteiinitiiviste(
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita