Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Scitec Nutrition Jumbo, 4,4 kg
Scitec Nutrition Jumbo, 4,4 kg
Scitec Nutrition Jumbo, 4,4 kg
Scitec Nutrition Jumbo, 4,4 kg

1 / 4

Scitec Nutrition Jumbo, 4,4 kg

70,99 €
JUMBO tarkoittaa isoa! JUMBO tarkoittaa vahvaa! JUMBO shake, joka käytännössä takaa, että kehossasi on tarpeeksi ravintoaineita edistymiseen.JUMBO tarkoittaa isoa! JUMBO tarkoittaa vahvaa! On tieteellinen tosiasia, että ihmisillä on kyky yliarvioida
Lue lisää
JUMBO tarkoittaa isoa! JUMBO tarkoittaa vahvaa! JUMBO shake, joka käytännössä takaa, että kehossasi on tarpeeksi ravintoaineita edistymiseen.
JUMBO tarkoittaa isoa! JUMBO tarkoittaa vahvaa! On tieteellinen tosiasia, että ihmisillä on kyky yliarvioida kehonsa todellinen ravintosisältö heidän yrittäessään rakentaa lihaksia. Toisin sanoen he syövät vähemmän kuin luulevat ja saavat vähemmän mitä he tarvitsevat tasaiseen ja merkittävään menestykseen!

  • 50g proteiinia annosta kohti
  • Sekä nopeat että hitaat hiilihydraatit
  • Sisältää heraproteiinia
  • Lisätty aminohappoja
  • Suunniteltu erityisesti kovaa treenaaville (ja heille, joilla on vaikeuksia kerätä massaa)
  • Ei keinotekoisia makeutusaineita
  • Kehittynyt kreatiinimatriisi

Kaikki etsivät ihmeitä ja jättävät huomiotta tosiasian, että mikään ei ole tehokkaampaa kuin oikea kokonaiskalorimäärän, energiaa antavien hiilihydraattien ja lihaksia rakentavan proteiinin jatkuva kulutus. Yhdistä tämä siihen tosiasiaan, että monet urheilijat eivät panosta aikaa ja energiaa todistettuun tapaan seurata ravinnonsaantiaan, jolloin ainoa käytännöllinen ratkaisu useimmille on luottaa JUMBO-tyyppisen juoman päivittäiseen käyttöön, joka käytännössä takaa sinulle tarpeeksi ravinteita kehosi edistymiseen. JUMBO tarjoaa 50 grammaa korkealaatuista proteiinia annosta kohti, suuri annos sekä nopeasti että hitaasti vapautuvia hiilihydraatteja, JUMBO parantaa merkittävästi yhtälön ravitsemuksellista puolta. JUMBO on suunniteltu nopeasti vaikuttavalla heraproteiinilla, jotta se soveltuu käytettäväksi ennen liikuntaa, sen aikana ja sen jälkeen huipputeknologian ohjeiden mukaan ravinteiden sopivista käyttöajoista. Lisäksi säännöllisten kiinteiden elintarvikkeiden sisällyttäminen ruokavalioon tarkoittaa, että hitaasti hajoavat proteiinilähteet vapauttavat aminohappoja vereen useita tunteja (4-6), joten lisäravinteiden tulisi sisältää nopeita proteiinilähteitä, varsinkin jos haluat käyttää niitä liikunnan ympärillä suurimpien lisäysten vuoksi. JUMBO ei sisällä lainkaan makeutusaineita!

Annostusehdotukset:
4 kauhallista (220 g) sekoitetaan 4 dl vettä tai maitoa 1-2 kertaa päivässä, mieluiten välittömästi liikunnan jälkeen ja/tai välipalana suurempien aterioiden välillä.

Koot:
4,4 kg.
Annostus : 220 g (4 kauhaa)
220 g RDI% ** 100 g 220 g RDI% ** 100 g
Energia 3394 kJ 40% 1546 kJ Proteiini 50 g 100% 23 g
808 kcal 368 kcal Suola * 0,26 g 4,3% 0,12 g
Rasva 6,9 g 9,9% 3,1 g Kuitu 1,0 g - <0,5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 1,6 g 8% 0,7 g
Hiilihydraatit 144 g 55% 65 g
josta sokeria 59 g 66% 27 g
NRV% *** NRV% *** NRV% *** NRV% ***
Magnesium 59 mg 16% 27 mg 7% Kalium 365 mg 18% 166 mg 8%
220 g RDI% ** 100 g 220 g RDI% ** 100 g
"6-HIILINEN" MATRIX 149 g - 68 g JUMBO AMINO SELECT -matriisi 957 mg
Dekstroosi, Palatinose ™ (isomaltuloosi: hiilihydraatti, jolla on matala glykeeminen indeksi), kaurajauho, maltodekstriini, fruktoosi, vahamaissitärkkelys L-glutamiini (946 mg), L-alaniini (11 mg)
"JUMBO" LISÄRAVINNE MATRIX 8803 mg - 4001 mg BCAA XPRESS 100% puhdas aminohappokompleksi 940 mg
Oman talo sisällä kehitetty CREA-BOMB-monikomponenttinen kreatiinimatriisi 5610 mg L-leusiini (500 mg), L-isoleusiini (220 mg), L-valiini (220 mg)
annos kreatiini : 4947 mg
Kreatiinimonohydraatti, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, Kre-Alkalyn™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinipyruvaatti
Tukikompleksi 240 mg
HEMO-NO-matriisi 1056 mg Magnesiumkarbonaatti (235 mg), BioPerine® (5 mg)
L-arginiiniemäs (880 mg), L-ornitiini-HCl (88 mg), alfa-ketoglutaraattikalsium (88 mg)
* Suolapitoisuus riippuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista
** RDI%: Keskimääräisen aikuisen vertailusaanti (8400 kj / 2000 kcal).
*** NRV%: Ravitsemukselliset viitearvot

Ainekset:

Suklaa: Ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti ( maidosta , instantioitu soijalesitiinillä ), dekstroosi, kaurajauho ( gluteeni ), Palatinose™ (isomaltuloosa), maltodekstriini, fruktoosi, vähärasvainen kaakaojauhe (10-12%), vahakarkea suuvesi maissi , L-glutamiini, L-arginiiniemäs, L-leusiini, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, magnesiumkarbonaatti, L-isoleusiini, L-valiini, alfa-ketoglutaraattikalsium, L-ornitiini HCl, Cre-Alkalyn™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinisitraatti, kreatiini -Alaniini, BioPerine® (Piper-hedelmäuute).

Vanilja: Ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti ( maidosta , instantisoitu soijalesitiinillä ), dekstroosi, kaurajauho ( gluteeni ), Palatinose ™ (isomaltuloosi), maltodekstriini, fruktoosi, vahamaissitärkkelys, kreatiinimonohydriini, L (L) L-leusiini, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, magnesiumkarbonaatti, L-isoleusiini, L-valiini, väri (riboflaviini), alfa-ketoglutaraattikalsium, L-ornitiini HCl, Cre-Alkalyn ™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinipyliini ® (Piper-hedelmäuute).

Mansikka: Ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti ( maidosta , instantisoitu <
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita