Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Scitec Nutrition Jumbo, 8,8 kg
Scitec Nutrition Jumbo, 8,8 kg

1 / 2

Scitec Nutrition Jumbo, 8,8 kg

99,90 €
JUMBO tarkoittaa suurta! JUMBO tarkoittaa vahvaa! JUMBO-pirtelö, joka käytännössä takaa, että järjestelmässäsi on tarpeeksi ravintoaineita edistymiseen.JUMBO tarkoittaa hienoa! JUMBO tarkoittaa vahvaa! On tieteellinen tosiasia, että ihmisillä on kyky
Lue lisää
JUMBO tarkoittaa suurta! JUMBO tarkoittaa vahvaa! JUMBO-pirtelö, joka käytännössä takaa, että järjestelmässäsi on tarpeeksi ravintoaineita edistymiseen.
JUMBO tarkoittaa hienoa! JUMBO tarkoittaa vahvaa! On tieteellinen tosiasia, että ihmisillä on kyky yliarvioida todellinen ravinnon saantinsa yrittäessään rakentaa lihaksia. Toisin sanoen, he syövät vähemmän kuin luulevat, ja vähemmän kuin tarvitsevat tasaista ja merkittävää menestystä varten!

  • 50 g proteiinia annosta kohti
  • Sekä nopeat että hitaat hiilihydraatit
  • Sisältää heraproteiinia
  • Lisätty aminohappoja
  • Suunniteltu erityisesti hardgainereille (niille, joilla on vaikeuksia lihoa)
  • Ei keinotekoisia makeutusaineita
  • Kehittynyt kreatiinimatriisi

Kaikki etsivät ihmeitä ja jättävät huomiotta tosiasian, että mikään ei ole voimakkaampaa kuin oikean kokonaiskalorimäärän, energiaa antavien hiilihydraattien ja lihaksia rakentavan proteiinin jatkuva kulutus. Yhdistä tämä siihen tosiasiaan, että monet urheilijat eivät investoi aikaa ja energiaa todistettuun tapaan seurata ravinnonsaantiaan, joten ainoa käytännöllinen ratkaisu useimmille on luottaa JUMBO-tyyppisen pirtelön päivittäiseen käyttöön, joka käytännössä takaa sinulle tarpeeksi ravinteita kehossasi voidaksesi edistyä. 50 grammalla korkealaatuista proteiinia annosta kohti, suurella annoksella sekä nopeasti että hitaasti vapautuvia hiilihydraatteja, JUMBO parantaa merkittävästi yhtälön ravitsemuksellista puolta. JUMBO on suunniteltu nopeasti vaikuttavalla heraproteiinilla, jotta se soveltuu käytettäväksi ennen liikuntaa, sen aikana ja sen jälkeen huipputeknologian ohjeiden mukaan ravinteiden sopivista käyttöajoista. Lisäksi säännöllisten kiinteiden elintarvikkeiden sisällyttäminen ruokavalioon tarkoittaa, että hitaasti hajoavat proteiinilähteet vapauttavat aminohappoja vereen useita tunteja (4-6), joten lisäravinteiden tulisi sisältää nopeita proteiinilähteitä, varsinkin jos haluat käyttää niitä treenatessasi suurimpia lisäyksiä varten. JUMBO ei sisällä lainkaan makeutusaineita!

Annostusehdotus:
4 raaka-kauhaa (220 g) sekoitetaan 4 dl: n kanssa vettä tai maitoa 1-2 kertaa päivässä, mieluiten välittömästi liikunnan jälkeen ja / tai välipalana suurempien aterioiden välillä.

Koot:
8,8 kg.
Annostus : 220 g (4 kauhaa)
220 g RI% ** 100 g 220 g RI% ** 100 g
Energia 3394 kJ 40% 1546 kJ Proteiini 50 g 100% 23 g
808 kcal 368 kcal Suola * 0,26 g 4,3% 0,12 g
Rasva 6,9 g 9,9% 3,1 g Kuitu 1,0 g - <0,5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 1,6 g 8% 0,7 g
Hiilihydraatit 144 g 55% 65 g
josta sokeria 59 g 66% 27 g
NRV% *** NRV% *** NRV% *** NRV% ***
Magnesium 59 mg 16% 27 mg 7% Kalium 365 mg 18% 166 mg 8%
220 g RI% ** 100 g 220 g RI% ** 100 g
"6-HIILINEN" MATRIX 149 g - 68 g JUMBO AMINO SELECT -matriisi 957 mg
Dekstroosi, Palatinose ™ (isomaltuloosi: hiilihydraatti, jolla on matala glykeeminen indeksi), kaurapuuro, maltodekstriini, fruktoosi, vahamaissitärkkelys L-glutamiini (946 mg), L-alaniini (11 mg)
"JUMBO" LISÄAINEOSA MATRIX 8803 mg - 4001 mg BCAA XPRESS 100% puhdas aminohappokompleksi 940 mg
Talon sisällä kehitetty CREA-BOMB -komponenttinen kreatiinimatriisi 5610 mg L-leusiini (500 mg), L-isoleusiini (220 mg), L-valiini (220 mg)
annos kreatiini : 4947 mg
Kreatiinimonohydraatti, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, Kre-Alkalyn ™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinipyruvaatti
Tukikompleksi 240 mg
HEMO-NO-matriisi 1056 mg Magnesiumkarbonaatti (235 mg), BioPerine® (5 mg)
L-arginiiniemäs (880 mg), L-ornitiini-HCl (88 mg), alfa-ketoglutaraattikalsium (88 mg)
* Suolapitoisuus riippuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista
** RI%: Keskimääräisen aikuisen vertailusaanti (8400 kj / 2000 kcal).
*** NRV%: Ravitsemukselliset viitearvot

Ainekset:

Suklaa: Ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti ( maidosta , heti soijalesitiinillä ), dekstroosi, kaurapuuro ( gluteeni ), Palatinose ™ (isomaltuloosa), maltodekstriini, fruktoosi, vähärasvainen kaakaojauhe (10-12%), vahasuklaakaurajauho , L-glutamiini, L-arginiiniemäs, L-leusiini, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, magnesiumkarbonaatti, L-isoleusiini, L-valiini, alfa-ketoglutaraattikalsium, L-ornitiini HCl, Cre-Alkalyn ™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiini -Alaniini, BioPerine® (Piper-hedelmäuute).

Vanilja: Ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti ( maidosta , instantisoitu soijalesitiinillä ), dekstroosi, kaurapuuro ( gluteeni ), Palatinose ™ (isomaltuloosi), maltodekstriini, fruktoosi, vahamaissitärkkelys, kreatiinimonohydriini, L (L) L-leusiini, mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, magnesiumkarbonaatti, L-isoleusiini, L-valiini, väri (riboflaviini), alfa-ketoglutaraattikalsium, L-ornitiini HCl, Cre-Alkalyn ™ -puskuroitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti, kreatiinipyliini ® (Piper-hedelmäuute).

Mansikka: Ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti ( maidosta , instantisoitu soijalesitiinillä
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita