Palaa ylös
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings
Scivation Xtend 30 Servings

1 / 12

Scivation Xtend 30 Servings

32,90 €
Xtend on tehokkaampi kuin proteiinijauhe, koska Xtend sisältää vain aminohappoja, joita keho todella tarvitsee ennen harjoittelua, sen aikana ja sen jälkeen. Xtend on pohjimmiltaan kaloriton ja sokeriton ja siksi täydellinen vaihtoehto sinulle, joka
Lue lisää
Xtend on tehokkaampi kuin proteiinijauhe, koska Xtend sisältää vain aminohappoja, joita keho todella tarvitsee ennen harjoittelua, sen aikana ja sen jälkeen. Xtend on pohjimmiltaan kaloriton ja sokeriton ja siksi täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat pysyä kunnossa!

  • Nopea ja tehokas palautuminen
  • Lisää sekä fyysistä että henkistä energiatasoa
  • Tarjoaa paremman verenkierron
  • Parempi pumppu
  • Lisääntynyt lihasten määrä
  • Parempi kestävyys

Xtend on sokeriton, kaloriton ja kofeiiniton
Xtend koostuu täydellisestä sekoituksesta aminohappoja, joilla on antikatabolinen ja energisoiva vaikutus harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Kehittynyt kaava sisältää haaraketjuisia välttämättömiä aminohappoja suhteessa 2: 1: 1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini) yhdessä glutamiinin, sitrulliinimalaatin ja B6-vitamiinin kanssa.

Xtend virkistää sekä fyysisesti että henkisesti, vaikka siinä ei ole kofeiinia.

Annostusehdotukset:
Sekoita kauha ㅅ g 2-3 dl: n kanssa vettä. Saanti harjoituksen aikana. Treenivapaiden päivien aikana Xtend voidaan ottaa tarvittaessa.

Koko: 30 annosta.

Tiedot:
Tämä on ravintolisä eikä voi korvata monipuolista ruokavaliota. Alle 18-vuotiaiden, raskaana olevien tai imettävien naisten ei tule käyttää ravintolisiä. Ihmisten, jotka kärsivät sairaudesta ja / tai käyttävät säännöllisesti lääkkeitä, tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen käyttöä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tietoa allergeeneista:
Saattaa sisältää soijatuotteita
Ravintoarvo Yksi annos
Rasva 0 g
Kolesteroli 0 mg
Natrium 230 mg
Kalium 180 mg
Hiilihydraatit 0 g
josta sokereita 0 g
B6-vitamiini 640 mcg
Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti,
Kaliumkloridi, natriumkloridi)
1190 mg
L-leusiini 3500 mg
L-glutamiini 2500 mg
L-isoleusiini 1750 mg
L-valiini 1750 mg
Sitrulliinimalaatti (1: 1) 1000 mg

Ainekset Raspberry Blue: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromi, makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi), emulgointiaine SOIJAlesitiini, väriaineet Tartratsiini: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, Allurapunainen AC: voi vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen), B6-vitamiini.

Ainekset Orange Dream: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromi, makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi), emulgointiaine SOIJAlesitiini, väriaineet Tartratsiini: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, Allurapunainen AC: voi vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, B6-vitamiini.

Ainekset Smash Apple: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini malaatti, happamuudensäätöaine sitruunahappo, makeutusaine sukraloosi, aromi, emulgointiaine SOIJAlesitiini, makeutusaine asesulfaami-K, väriaineet (Briljanttisininen FCF, Tartratsiini: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen), B6-vitamiini.

Ainekset Mango: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo), aromi, makeutusaineet / sukraloosi, emulgointiaine SOIJA,lesitiini, väriaine Tartratsiini: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, makeutusaine asesulfaami-K, väriaine Allurapunainen AC: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, B6-vitamiini.

Ainekset Strawberry Kiwi: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini, happamuudensäätöaineet, aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), emulgointiaine SOIJAlesitiini, väriaine (Allurapunainen AC : Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen), B6-vitamiini

Ainekset Watermelon Madness: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini malaatti, aromi, happamuudensäätöaineet sitruunahappo, emulgointiaine SOIJAlesitiini, makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi), väriaine Allurapunainen AC: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen), B6-vitamiini.

Ainekset Lemon Lime: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliinimalaatti, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromi, makeutusaine asesulfaami-K, emulgointiaine SOIJAlesitiini, makeutusaine sukraloosi, väriaine Tartrasiini: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, B6-vitamiini.

Ainesosat Fruit Punch: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromi, makeutusaine asesulfaami-K, emulgointiaine SOIJAlesitiini, makeutusaine sukraloosii, väriaine Alluranpunainen AC: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen), Briljanttisininen, B6-vitamiini.


Ainesosat Grape: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromi, makeutusaine asesulfaami-K, emulgointiaine SOIJAlesitiini, makeutusaineita sukraloosiin, väriaine Brilliant Blue , Alluranpunainen AC: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen), B6-vitamiini.
Ainesosat Pineapple: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliini, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromi, makeutusaine asesulfaami-K, emulgointiaine SOIJAlesitiini, makeutusaine sukraloosi, väriaine tartratsiini: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, B6-vitamiini.
Ainekset Strawberry Mango: Elektrolyyttiseos (trinatriumsitraattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi), L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitrulliinimalaatti, emulgointiaineet auringonkukkalesitiini, viinihappo, sitruunahappo, natriumbikarbonaatti, luonnollinen ja keinotekoinen aromi, makeutusaine sukraloosi, asesulfaamikalium, magnesiumstearaatti, väriaine Punajuurijauhe, B6-vitamiini.
Allergiatiedot: Sisältää SOIJAA. Saattaa sisältää jäämiä: VEHNÄSTÄ, maapähkinöistä, munista, KALASTA, äyriäisistä, SEESAMISTA, manteleista, pähkinöistä, SULFIITEISTA ja maissista.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja