Palaa ylös
SSN Isolate Protein 900 g Apple Pie
SSN Isolate Protein 900 g Apple Pie

1 / 2

SSN Isolate Protein 900 g Apple Pie

37,90 €
Korkealaatuinen isolaatti Svensk Sport Nutritionilta. SSN Isolate Protein on mikrosuodatettu proteiinijauhe, jossa on 100 % heraproteiinia eristetyssä muodossa. Isolaattimuotoisessa proteiinissa on paljon matalammat sokeri-, rasva- ja laktoosisisäll
Lue lisää
Korkealaatuinen isolaatti Svensk Sport Nutritionilta.
SSN Isolate Protein on mikrosuodatettu proteiinijauhe, jossa on 100 % heraproteiinia eristetyssä muodossa. Isolaattimuotoisessa proteiinissa on paljon matalammat sokeri-, rasva- ja laktoosisisällöt kuin proteiinikonsentraatissa (klassinen heraproteiini).


  • 100 % isolaatti
  • Korkea biologinen arvo
  • Laktoosiystävällinen
  • Vain 0,3 g hiilihydraatteja

Erittäin puhdas ja proteiinipitoinen


SSN Isolate Protein on täydellinen sinulle, jolla on laktoosi-intoleranssi, lisäksi tuote sisältää vain 0,3 grammaa hiilihydraatteja per mitallinen. Proteiinijauhe on erittäin puhdasta ja 100 grammasta jauhetta saat 84 grammaa hienosuodatettua isolaattiproteiinia. Maksimaaliseen palautumiseen ja lihasten rakentamiseen isolaattiproteiini sopii hyvin otettavaksi heti treenin jälkeen tai koska tahansa päivän aikana kasvattamaan päivittäistä proteiinin saantiasi.

Annostusohje:
Sekoita 1 mitallinen (30 g) 2,5 dl:aan vettä shakerissa.

Määrä:
900 g.
RavintoarvoPer 100 g
Energiaa384 kcal
Proteiinia84 g
Hiilihydraatteja1 g
- joista sokereita1 g
Rasvaa1 g
- josta tyydyttynyttä0,76 g
Suolaa0,4 g

Ainesosat: Heraproteiini-isolaatti (MAITO), aromit, kaakao, sakeuttamisaine (hydrogum), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K).
MakuOmenapiirakka
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja