Palaa ylös
Stacker2 GIANT Mass Gainer 2.27 kg
Stacker2 GIANT Mass Gainer 2.27 kg

1 / 2

Stacker2 GIANT Mass Gainer 2.27 kg

31,90 €
GIANT Mass Gainer-tuotteessa yhdistyy erinomainen proteiinien, hiilihydraattien ja rasvahappojen suhde. GIANT Mass Gainer-tuotteessa on korkea proteiinipitoisuus, korkea kaloripitoisuus ja matala sokeripitoisuus. Massanlisääjä sinulle, joka haluat l
Lue lisää
GIANT Mass Gainer-tuotteessa yhdistyy erinomainen proteiinien, hiilihydraattien ja rasvahappojen suhde.
GIANT Mass Gainer-tuotteessa on korkea proteiinipitoisuus, korkea kaloripitoisuus ja matala sokeripitoisuus. Massanlisääjä sinulle, joka haluat lisätä korkealaatuista massaa ilman tarpeetonta rasvan varastointia. Tämän saavuttamiseksi on tärkeää ruokkia lihaksia jatkuvasti oikealla ravinnolla.

  • 53 g proteiinia annosta kohti
  • Matala sokeripitoisuus
  • 12 g BCAA annosta kohti

GIANT Mass Gainer on kehitetty siten, että proteiinien, hiilihydraattien ja rasvahappojen suhde on paras perusta lihasten kasvun stimuloimiseksi. Tämä erinomainen painonnostaja tuottaa massiiviset 850 kaloria korkealaatuisista proteiineista ja sokerittomista hiilihydraateista, sekä terveellisistä rasvahapoista (keskipitkäketjuiset triglyseridit).

Annostusehdotus:
Sekoita 5 mitallista 700 ml kylmää vettä ja nauti 1-2 kertaa päivässä.

Koko:
2,27 kg.
Sisältö Per annos (227 g)
Energia 3562 kJ/850 kcal
Proteiini 53 g
Hiilihydraatit 142 g
- josta sokeria 3 g
Rasva 7 g
joista tyydyttyneitä 2g
Suola 110 mg

Ainesosat: Waxy Miaze (vahamaissi), Protein Pro Blend (heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti, Micellar kaseiini, isolaatti, MAITOproteiinikonsentraattia), KAURAryynit, maltodekstriini, dekstroosi, MCT-öljy, Makuaineet (Sisältö: aromi, fruktoosi, luonnollinen väriaine ) Emulgointiaineet ( SOIJAlesitiini, sakeuttamisaine (guarkumi), makeutusaine (sukraloosi).
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja