Palaa ylös
Lattiasuoja PVC - Musta - Kova lattia - 120x150cm
Lattiasuoja PVC - Musta - Kova lattia - 120x150cm
Lattiasuoja PVC - Musta - Kova lattia - 120x150cm

1 / 3

Lattiasuoja PVC - Musta - Kova lattia - 120x150cm

70,95 €
Tämä lattiasuoja on tarkoitettu erityisesti koville lattioille, kuten laminaatti, parketti, laatat, PVC, vinyyli, valulattia ja betoni. Estä lattiasi vahingoittuminen työtuoli matto on erittäin sopivia suojaamaan lattiaa työpaikallasi. Estät työ
Lue lisää

Tämä lattiasuoja on tarkoitettu erityisesti koville lattioille, kuten laminaatti, parketti, laatat, PVC, vinyyli, valulattia ja betoni.

Estä lattiasi vahingoittuminen
työtuoli matto on erittäin sopivia suojaamaan lattiaa työpaikallasi. Estät työtuolisi pyörien ja kenkien aiheuttamat vahingot ajan myötä. Ei vain toimistossa, vaan myös kotona tietokonepöydän ääressä, lattiasuoja pitää lattiasi kauniina pidempään.

Laadukas PVC ilman myrkkyjä
Tämä musta toimisto tuoli matto koville lattioille antaa työtilan ammattimaisen vaikutelman. Huolellisesti valitun koostumuksen ansiosta lattiasuojalla on pitkä käyttöikä. Lattiamatto ei repeydy, kuori, murtu tai kuivu niin kauan, kun sitä käytetään normaaleissa olosuhteissa.

Toisin kuin useimmat PVC-tyypit, tämä lattiasuoja on valmistettu 100 % DIDP-ftalaatista (ftalaatti) vapaasta PVC:stä. Matto ei myöskään sisällä kadmiumia, tinaa ja lyijyä. Kaikella tällä on se tärkeä etu, että työympäristösi ilma ei sisällä haitallisia aineita ja on siten terveydelle parempi.

Edullinen tapa suojata lattiasi
Kevyt ja helppo siirtää
✓ Hienolaatuinen päälle
✓ Valmistettu 25% kierrätysmateriaalia
✓ < / span> 100% kierrätettävä
✓ saatavilla myös mitat 90x120 cm
✓ saatavilla myös variantti matolle

Ominaisuudet

AMitat: 120x150 cm
Materiaali: PVC
Väri: Musta
Sopii: Koville lattioille

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja