Palaa ylös
Valkotaulu ilman reunaa - 60x90 cm
Valkotaulu ilman reunaa - 60x90 cm
Valkotaulu ilman reunaa - 60x90 cm
Valkotaulu ilman reunaa - 60x90 cm
Valkotaulu ilman reunaa - 60x90 cm
Valkotaulu ilman reunaa - 60x90 cm

1 / 6

Valkotaulu ilman reunaa - 60x90 cm

70,95 €
71 €
Etsitkö tyylikästä taulua toimistoosi, vastaanottohalliin tai kokoushuoneeseen? Reunaton valkotaulu on huippuluokan vaihtoehto perinteiselle taululle. Se antaa jokaiselle toimistolle modernin ja ainutlaatuisen ilmeen. Ja alumiinikehyksen puuttuessa
Lue lisää

Etsitkö tyylikästä taulua toimistoosi, vastaanottohalliin tai kokoushuoneeseen? Reunaton valkotaulu on huippuluokan vaihtoehto perinteiselle taululle. Se antaa jokaiselle toimistolle modernin ja ainutlaatuisen ilmeen. Ja alumiinikehyksen puuttuessa on mahdollista jopa sijoittaa useita tauluja vierekkäin tai alle, jolloin syntyy yksi suuri kirjoituspinta.

Ainutlaatuinen muotoilutaulu

Tämä kehyksetön valkotaulu on valmistettu korkealaatuisesta lakatusta teräksestä. Tämän ansiosta pintaan voidaan kirjoittaa taulun tussit ja yhtä helposti pyyhkiä pois. Taulu on myös magneettinen, joten voit myös ripustaa muistiinpanoja, valokuvia jne. magneeteilla.

Tämän taulun ainutlaatuisessa muotoilussa ei ole alumiiniprofiilia, vaan sen sijaan tyylikkäästi viimeistellyt reunat. Tämä mahdollistaa useiden taulujen yhdistämisen lähes saumattomasti tauluseinän muodostamiseksi.

Ominaisuudet

+ Tyylikäs ja moderni muotoilu
+ Helppo koota
+ Kevyt
+ Sopii tauluseinään kokea

Ei sovellu erittäin intensiiviseen käyttöön
Melko naarmuuntumaton

Helppo asennustaulu

Mukana toimitetun magneettikiinnitysjärjestelmän ansiosta taulu on erittäin helppo kiinnittää. Mukana toimitetun mallin avulla voit määrittää taulun sijainnin erittäin tarkasti. Malli on myös porausmalli. Et tarvitse enää viivainta ja poraat reiät täsmälleen oikeaan paikkaan.

Sitten mukana toimitetut 4 magneettia* ruuvataan seinään ja taulu voidaan ripustaa siihen. Koska taulua voidaan siirtää hieman asennuksen jälkeen, asennus ei ole yhtä tarkkaa ja taulu roikkuu aina täydellisesti suoraan seinällä.

*Asennusmagneetit on "liimattu" levyn takaosaan toimituksen yhteydessä. Nämä on helppo irrottaa ruuvimeisselillä.

Yleistä tietoa

Paksuus: 1,1 cm
✓ sisältää asennuslevyn materiaali: Kyllä
✓ Takuu: 1 vuosi

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja