Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

4UB – Upright Bike, Spinningpyörät

1 / 1

4UB – Upright Bike, Spinningpyörät

4 475 €
4UB on tukeva ja käyttäjäystävällinen spinningpyörä, joka sopii yhtä hyvin lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn kuin pitkäkestoiseen kuntoharjoitteluun. 4-sarja sopii täydellisesti niille, jotka vaativat laatua ja turvallisuutta, mutta eivät ole kiin
Lue lisää

4UB on tukeva ja käyttäjäystävällinen spinningpyörä, joka sopii yhtä hyvin lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn kuin pitkäkestoiseen kuntoharjoitteluun. 4-sarja sopii täydellisesti niille, jotka vaativat laatua ja turvallisuutta, mutta eivät ole kiinnostuneita erikoisominaisuuksista ja uusimmasta digitalisesta teknologiasta.

Tämä 4-sarjan spinningpyörä on yksi neljästä Star Trac 4-sarjan kuntolaitteesta, jotka on suunniteltu yritysten kuntosaleille, hotelleille ja myös kotikäyttöön.

  • LCD-näyttö tuulettimella ja pikavalintanäppäimillä vastuksen nopeaan vaihtamiseen
  • Sykeanuri ohjaustangossa
  • Säädettävä satula
  • USB-portti varusteiden latausta varten
  • Pidike kännykälle ja muille lisävarusteille

Asiakirja

Tuotelehti (EN)

Kannattaa muistaa, että kone ei koskaan seiso täysin paikallaan käytön aikana, joten lattia voi vaurioitua, vaikka koneessa on "jalat". Monet ihmiset hikoilevat ja läikyttävät vettä harjoitusten aikana, mikä voi vahingoittaa lattiaa, jos se on herkkä kosteudelle. Kuntolaite voi olla herkkä staattiselle sähkölle. Tämän takia suosittelemme alusmaton käyttöä, joka antaa hyvän suojan.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä