Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Abbey vandrestave 2 stk aluminium sølvfarvet 21SR ZZB Uni

Ilmainen toimitus
Abbey vandrestave 2 stk aluminium sølvfarvet 21SR ZZB Uni
Abbey vandrestave 2 stk aluminium sølvfarvet 21SR ZZB Uni
Abbey vandrestave 2 stk aluminium sølvfarvet 21SR ZZB Uni
99999 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-9 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Nyd dine vandreture på ethvert terræn med disse vandrestave i aluminium fra Abbey! Vandrestavene har to sektioner, og de kan justeres i længden mellem 86 og 140 cm. Stålspidserne med spidsbeskyttere i gummi giver stabilitet og balance under vandring, hvilke sikrer en mere effektiv træning, uden at det øger belastningen på led, ryg og ben. Desuden har vandrestavene behagelige, ergonomisk formede greb i plastik og kork med polstrede håndledsremme. Plastikringen i bunden giver ekstra greb i mudder eller sne. Pakken indeholder 2 stave, der er særligt egnede til stavgang.
 • Farve: sølvfarvet og sort
 • Materiale: Aluminium
 • Vandrestavens tykkelse: 0,8 mm
 • Længdejusterbar mellem 86 og 140 cm
 • Teleskopiske vandrestave med 2 sektioner
 • Stålspidse med spidsbeskyttere i gummi
 • Spidsbeskyttere til stavgang
 • Skoformet TPR Nordic-fitnessspuns
 • Plastikkurve for forbedret greb i sne eller mudder
 • Ergonomisk formede greb i plastik og kork
 • Polstrede håndledsremme med burrebåndslukninger
 • Pakken indeholder 2 vandrestave
 • SKU:423051
 • EAN:8716404241933

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .