Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Arm Sleeve - Harmaa/Musta (L/XL)
Arm Sleeve - Harmaa/Musta (L/XL)

1 / 2

Arm Sleeve - Harmaa/Musta (L/XL)

18,59
Olitpa ammattipelaaja tai haluat vain pelata peliä silloin tällöin, tiedät kuinka tärkeää on saada hyvä ote hiirestä/ohjaimesta. Valitettavasti joskus kehomme eivät vain tee yhteistyötä. Kädet hikoilevat, käsivartemme väsyvät ja tavoitteemme alkaa lu
Lue lisää
Olitpa ammattipelaaja tai haluat vain pelata peliä silloin tällöin, tiedät kuinka tärkeää on saada hyvä ote hiirestä/ohjaimesta. Valitettavasti joskus kehomme eivät vain tee yhteistyötä. Kädet hikoilevat, käsivartemme väsyvät ja tavoitteemme alkaa luistaa. Siinä SkyPAD Arm Sleeve tulee käyttöön!

Tämä puristusholkki on suunniteltu erityisesti parantamaan käsivarren verenkiertoa ja vähentämään arkoja, joten voit jatkaa pelaamista tuntikausia. Mukava materiaali eliminoi kainalohien ja lämpötilaerojen aiheuttamat haasteet, ja hiha on 100 % pestävä helpon huollon vuoksi. Lisäksi tyylikäs muotoilu näyttää hyvältä riippumatta siitä, käytätkö sitä taistelukentällä tai vain loikoilla kotona.

Säilytä korkea tasosi johdonmukaisemmin ja pidempään SkyPADin Arm Sleeven avulla. Arm Sleeve on saatavana kahdessa eri koossa ja värissä.

Materiaali: 90 % polyesteriä, 10 % elastaania.

Pieni/Keskikokoinen:
Pituus: 41-42 cm
Olkavarsi: 23-24 cm
Kyynärvarsi: 16 cm

Suuri/X-suuri:
Pituus: 43-44 cm
Olkavarsi: 25-26 cm
Kyynärvarsi: 18 cm
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja