Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM
BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM
BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM
BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM
BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM
BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM
BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM
BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM
BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM

1 / 9

BE6000 SÄHKÖINEN JUOKSUMATTO SEMI COMERCIAL HMS PREMIUM

2999 €

-11%

Rek pris. 3352,47 €
HMS PREMIUM BE6000 on sähköinen juoksumatto, joka on voimakas ja vakaa Semi Commercial -luokan kone. Se on ihanteellinen kaupalliseen käyttöön pienissä kuntosaleissa, kylpylöissä ja virkistyskeskuksissa sekä kotona.Suuri juoksumatto, joka tarjoaa muk
Lue lisää

HMS PREMIUM BE6000 on sähköinen juoksumatto, joka on voimakas ja vakaa Semi Commercial -luokan kone. Se on ihanteellinen kaupalliseen käyttöön pienissä kuntosaleissa, kylpylöissä ja virkistyskeskuksissa sekä kotona.


Suuri juoksumatto, joka tarjoaa mukavan tilan harjoitteluun, imee C-CD-järjestelmän: iskuja vaimentavat jouset ja vipujärjestelmä, joka takaa helpon ja joustavan juoksun. HMS PREMIUM BE6000 -juoksumatolle on ominaista laaja säätöalue juoksumaton kulmaa ja nopeutta varten, mikä mahdollistaa pääsyn erittäin monipuoliseen harjoitteluun. BE6000: ssa on suuri 15,6 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Yksikkö mahdollistaa erilaisten koulutusohjelmien asettamisen, joiden avulla voit helposti mukauttaa koulutuksen odotuksiisi. Harjoittelun monipuolistamiseksi voit valita ulkoiluvaihtoehdon. Valitsemme näytöllä maastotyypin. Sitten kilpailumme simulointi tietyssä maastossa näkyy näytöllä. Se saa meidät tuntemaan, että juoksemme esimerkiksi metsässä. Näyttö on varustettu Wi-Fi-vastaanottimella ja Android-järjestelmällä, jotta sitä voidaan käyttää tabletina. USB -liitännän ja mahdollisen MP3 -liitännän ansiosta voimme kuunnella lempimusiikkiamme tai katsella elokuvia. Näytön mukana tulee sovelluksia, jotka tekevät harjoituksestamme viljelijöitä: Facebook, YouTube, Twitter, selaimet sekä ääni- ja videotiedostojen käyttösovellukset. Kun olet yhteydessä Internetiin, ohjelmat päivitetään automaattisesti. Ääni- ja videotiedostojen toistaminen yhdistettynä korkealaatuisiin kaiuttimiin, jotka muodostavat juoksumattolaitteen, tekevät harjoittelustasi erittäin viihdyttävän. Kaikki monitoiminäytön vaihtoehdot tekevät harjoittelusta nautittavaa ja auttavat sinua nauttimaan siitä. Näytön mukana tulee sovelluksia, jotka tekevät harjoittelustamme viljelijöitä: Facebook, YouTube, Twitter, selaimet sekä ääni- ja videotiedostojen käyttösovellukset. Kun olet yhteydessä Internetiin, ohjelmat päivitetään automaattisesti. Audio- ja videotiedostojen toistaminen yhdistettynä korkealaatuisiin kaiuttimiin, jotka muodostavat juoksumattolaitteen, tekevät harjoituksesta erittäin viihdyttävän. Kaikki monitoiminäytön vaihtoehdot tekevät harjoittelusta nautittavaa ja auttavat sinua nauttimaan siitä. Näytön mukana tulee sovelluksia, jotka tekevät harjoituksestamme viljelijöitä: Facebook, YouTube, Twitter, selaimet sekä ääni- ja videotiedostojen käyttösovellukset. Kun olet yhteydessä Internetiin, ohjelmat päivitetään automaattisesti. Audio- ja videotiedostojen toistaminen yhdistettynä korkealaatuisiin kaiuttimiin, jotka muodostavat juoksumattolaitteen, tekevät harjoituksesta erittäin viihdyttävän. Kaikki monitoiminäytön vaihtoehdot tekevät harjoittelusta nautittavaa ja auttavat sinua nauttimaan siitä. yhdessä korkealaatuisten kaiuttimien kanssa, jotka muodostavat juoksumattolaitteen, tekevät harjoituksesta erittäin viihdyttävän. Kaikki monitoiminäytön vaihtoehdot tekevät harjoittelusta nautittavaa ja auttavat sinua nauttimaan siitä. yhdessä korkealaatuisten kaiuttimien kanssa, jotka muodostavat juoksumattolaitteen, tekevät harjoituksesta erittäin viihdyttävän. Kaikki monitoiminäytön vaihtoehdot tekevät harjoittelusta nautittavaa ja auttavat sinua nauttimaan siitä.


Koneen interaktiiviset ominaisuudet ja sen houkutteleva muotoilu täyttävät varmasti kaikki virkistys-, juoksuharjoittelun ja teknisten innovaatioiden fanit.


TEKNISET TIEDOT

Luokka: B / S

Mitat: 209x93x162 cm

Juoksumaton mitat: 52x150 cm

Ajo: sähköinen

Moottorin teho: 2,0 hv, huipputeho: 4,0 hv

Nopeusalue: 1-22 km / h

Kallistuskulma-alue: 0-15

Automaattinen nopeuden säätö

Automaattinen kallistuksen säätö

Taitettava vaihtoehto

Järjestelmä juoksumaton turvalliseen taittamiseen

Iskunvaimennus

Sykemittaus - kosketusanturit

Virta: 230V

Pidike mobiililaitteelle

Vesipullon pidike

Sisäänrakennetut kaiuttimet

Turvallisuusjärjestelmä

Tietokone

Näytön koko: 15,6 "

Näyttö: LCD HDTV -kosketusnäyttö

Koulutusohjelmat: 12

Yksittäiset ohjelmat: 3

Tietokoneen ominaisuudet:

Aika

Nopeus

Etäisyys

Pulssi

Kalorit

Elpyminen

Kehon rasva

USB -liitäntä

Ääniportti

Bluetooth

MP3

Wi-Fi

HUOMAUTUKSIA:

24 kuukauden takuu kotikäyttöön

12 kuukauden takuu kaupalliseen käyttöön

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .