Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Bulgarian Bag Team Sport Vinyyli, Bulgarian bags

1 / 1

Bulgarian Bag Team Sport Vinyyli, Bulgarian bags

100 €
Tämä innovatiivinen harjoitusväline on nyt saatavana myös yksinkertaisempana vinyylimallina trendikkään silkkisen mattamustan ilmeen muodossa. Suples Bulgarian Bag® Team - Vinyyliä myydään neljässä eri painoluokassa (5 kg, 8 kg, 12 kg, 17). kg), jot
Lue lisää

Tämä innovatiivinen harjoitusväline on nyt saatavana myös yksinkertaisempana vinyylimallina trendikkään silkkisen mattamustan ilmeen muodossa. Suples Bulgarian Bag® Team - Vinyyliä myydään neljässä eri painoluokassa (5 kg, 8 kg, 12 kg, 17). kg), jotta kaikki löytävät henkilökohtaiseen kapasiteettiinsa ja fyysiseen kuntoonsa sopivan pussin.

Bulgarian Bag® - Vinyl -harjoittelumuunnelmien valikoima on erittäin monipuolinen: istumaannousut, keinu, heitto ja nosto. Ylävartalon lihaksia, vatsaa ja koko kehon lihaksia voidaan vahvistaa systemaattisesti. Uusia harjoituksia voidaan suunnitella intuitiivisesti kolmen integroidun kahvan, nylonsilmukoiden, kahvan kannen ja erikoisen, puoliympyrän muotoisen pussin ansiosta. Bulgarian Bag® -tiimi - Vinyyli on ihanteellinen ryhmä- ja yksilöharjoitteluun.

Toimitus sisältää:

  • Bulgarian Bag

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: Erittäin tukeva ja kestävä vinyyli
  • Täytetty puuvillalla ja hiekalla
  • Silkkimatta musta look
  • Kolme erilaista kahvaa
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja