Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Bullpadel Hack 2 2021 + mukautettu paino + Premium Pro

1 / 1

Bullpadel Hack 2 2021 + mukautettu paino + Premium Pro

(1 arvostelu)
299,50 €
306 €
Paketti, joka sisältää myös Protector Custom Weightin sekä Pro Pro -putken!
  • Sisältää Premium Pron
  • Paquito Navarros maila
Lue lisää

Paketti, joka sisältää myös Protector Custom Weightin sekä Pro Pro -putken!

Paquito Navarron kilpailumaila HACK 2 on hybridimaila, joka tarjoaa maksimaalisen tehon hallinnan menettämättä ja sopii edistyneille pelaajille.

Mailassa on pintakerros uutta hiilikuitumateriaalia TRICARBON. HACK 2:ssa on uusi vaahtokumiydin ADAPTIA, joka on tyyppiä MULTIEVA, joka on sekoitus eri tiheydeltään omaavia materiaaleja. Ulkokerroksessa on suurempi tiheys, joka vaikuttaa nopeisiin palloihin ja antaa niille suuremman voiman, kun taas sisäkerros, jonka tiheys on pienempi, vaikuttaa hitaampiin palloihin ja parantaa hallintaa. Pelaaja voi yksilöllisesti säätää mailan painoa ja tasapainoa pystymällä pukemaan päälle 1-3 painoa PROTECTOR CUSTOM WEIGHT 3 grammaa ja GRIP CUSTOM WEIGHT, joka on vaihdettava pohjatulppa 5 tai 10 grammaa suuremmalla painolla. HUOMAUTUS! Painot myydään erikseen.

HACK 2 toimitetaan valmiiksi koottuna innovatiivisella ergonomisella HESACORE-kahvalla, joka vähentää tärinää, joka voi mahdollisesti aiheuttaa "melakyynärpään". Kuten kaikki BULLPADELS PRO LINE -mailat, HACK 2 on varustettu VIBRADRIVE-värähtelynvaimennusjärjestelmällä, joka koostuu silikonimateriaalista, joka kulkee koko kahvaa pitkin. Suojatakseen mailaa iskuilta ja tahroilta METALSHIELD-runkosuoja on myös valmistettu kevyestä alumiinista. Rannehihna on valmistettu leveämästä ja mukavammasta materiaalista perinteisen nauhan sijaan. Mailan mukana tulee erityisesti suunniteltu mailakotelo, jossa on lämpöpehmuste, joka suojaa mailamailasi lämpötilaeroilta.

Pikafaktat

  • Sisältää Premium Pron
  • Paquito Navarros maila

Product line HACK
Weight 365-380 g
PlayerProfile Expert
Core 38 mm
Profile 38 mm
Balance High
Shape Hybrid
Outer core TriCarbon
Inner core MultiEva
Frame Aluminium CW
Control/Power Power
Racket case Included
Model Men
Ytprofil Slät
Handledsrem Ja
R

RPR

4 kuukausia sitten

Kahden käyttökerran jälkeen grippi alkaa irtoamaan ja noi painopalat ovat täysi vitsi. Ekalla kerralla niistä jo kahta sai keräillä kentän pinnasta, kun eivät pysy kiinni.